Saltar al contenido

Adidas Metalbone HRD 3.2 2023 

Adidas Metalbone 3.2

Vill du veta Ale Galáns padelracket för 2023? Den spanska spelaren litar återigen på Adidas padelracketar, som har lanserat den otroliga Adidas Metalbone HRD 3.2 2023. En modell som lovar att bli en bästsäljare över hela världen.

Adidas Metalbone HRD 3.2 Recension

2023 Metalbone 3.2 har en ny åttkantig struktur, som adidas padel kallar det för en åttkantig struktur. Detta system ger racketen större styvhet och motståndskraft mot de vridningar som skapas när bollen slås aggressivt av spelaren.

Systemet är idealiskt för attackerande spelare som vill ha kraft i sin racket. Det finns åtta kolfiberkanter i racketens ram och hjärta för att förstärka racketens struktur maximalt.

Spelaren kommer också att kunna ge mycket spinn till sina skott tack vare den avancerade tekniken i det åttkantiga spinnbladet. Detta är ett avlastningssystem som sticker ut från racketens plan, vilket gör dig till en mästare på drop shots.


Adidas Metalbone HRD 3.2

✅ Som varje år, och det här året 2023 kan inte bli mindre, presenterar Adidas sitt Metalbone-sortiment. I det här fallet har vi Adidas Metalbone 3.2 HRD, en racket med mycket liknande egenskaper som Metalbone 3.1 HRD men med en ansiktslyftning som enligt oss gör den till en av de vackraste racketarna 2023. Hitta det bästa priset för att köpa den här:
Visa Bästa Pris

Specifikation

Här är en kort sammanfattning av de viktigaste egenskaperna hos denna spektakulära racket, Adidas metalbone 3.2 2023 by Ale galan:

  • Diamantform med sweet spot i toppen av racketen för att öka kraften.
  • Hård kärna, för att ge ännu mer kraft, en frim känsla för extra bollhastighet.
  • Hög balans för att ge mer kraft
  • SIX anpassningsbara vikter för att ändra balansen för att ge antingen mer komfort eller mer kraft.
  • Grov yta gör att du kan greppa bollen mer, vilket innebär att när du försöker skära bollen eller få toppspin blir det mycket lättare.
  • Spin Blade-teknik för att hjälpa dig att slice bollen och öka spinnet.
  • Systematiskt placerade hål för att öka effekten av dina slag.
  • Åttakantig struktur för att öka styrkan.
  • Ram av 100 % kol – vilket ger den maximal hållbarhet.

Hur fungerar Adidas Metalbone 3.2 på baksidan av padelbanan?

Den här nya modellen har en fortsatt trend i sitt beteende på planen tack vare det nya EVA High Memory-gummit, ett betydligt hårdare gummi än resten av Metalbone-sortimentet.

På baksidan av banan kräver racketen en bra teknisk nivå för att kunna försvara sig på ett solvent sätt och inte känna sig straffad, dels på grund av en ganska liten sweet spot, dels på grund av en mycket begränsad bollutgång, vilket gör att vi måste följa med slaget mycket för att bollen ska komma ut.

Det är viktigt att avsluta rörelsen väl när du gör lobbar och små bollar för att kunna gå upp till nätet.

Adidas Metalbone 3.2 spelar från padelnätet

Om vi på baksidan av banan märkte vissa svårigheter hos spelare där teknisk prestanda inte är deras specialförmåga, är det vid nätet som vi ser den här rackets sanna habitat. Adidas har fått fram en racket som svarar mycket bra i attacken, med en enastående kontroll för att justera volleybollarna bort från våra motståndare.

Med en bra position vid nätet får vi starka och spända volleys med liten ansträngning, tillsammans med en fantastisk effekt tack vare den grova 3D Spin Blade reliefen.

När det gäller hur lätt det är att svinga racketen vid nätet är dess manövrerbarhet inte särskilt stor med tanke på att den är balanserad närmare rackethuvudet, och dess sweet spot straffar delvis ojämna träffar.

Adidas Metalbone 3.2 Ale Galan

Är den bättre än modell 3.1?

Adidas Metalbone 3.1 var den racket som Ale Galán använde under säsongen 2021. På den tiden var den en försäljningssuccé och fick mycket beröm, eftersom många ansåg att det var den bästa Adidas-padelracketen det året.

Logiskt sett är Adidas Metalbone HRD 3.2 en bättre modell och därmed en bättre racket. Eftersom Adidas Metalbone 3.2 lanserades 2023 är priset på den i alla fall mycket högre än priset på 3.1. Så om du inte vill spendera mycket pengar kan du köpa 2021 års modell, som fortfarande är ett mycket bra alternativ.

Vi rekommenderar att du läser vår recension av Adidas Metalbone 3.1.

Varför Adidas Metalbone HRD 3.2 Padel Racket?

Adidas Metalbone HRD 3.2 Padel Racket är världens nummer 1, Ale Galáns padelracket. Med en diamantform, hög balans, hög sweet spot och kraftfullt kol.

Den har sex anpassningsbara vikter för att justera balansen och vikten för dig. Du kan göra den tyngre i huvudet för mer kraft eller tyngre i handtaget för mer komfort.

Det superstarka kolet, den grova ytan, den åttkantiga strukturen och de anpassningsbara vikterna gör den till ett dödligt vapen.

FAQ

Vilken professionell padel spelare använder den?

Det är den första i världen, Ale Galáns racket. Med dem kommer han att spela World Padel Tour 2023.

Är Adidas Metalbone HRD 3.2 den bästa racketen på marknaden?

Utan tvekan en av de 3 bästa padelracketarna som finns! Den kombinerar kraft med precision och har många tekniska innovationer – läs vår recension!

Hur mycket kostar Adidas Metalbone HRD 3.2?

Priset är cirka 4 300 kr. På vår webbplats hittar du rabatter för att köpa den!

Denna produkt har av våra läsare bedömts med: 4,9 of 5