Saltar al contenido

Adidas Padelracket: Vilka är de bästa alternativen för 2022?

Adidas Pade Racket

Adidas är ett multinationellt företag som grundades i Tyskland 1949 och som tillverkar skor, sportkläder och andra sportprodukter, samt sponsrar evenemang och idrottare världen över. Vi skulle kunna prata om en mängd olika produkter, men i den här artikeln ska vi fokusera på att analysera Adidas Padelracket.

Alla känner till varumärket och vi vet hur många produkter de erbjuder idrottare, men under de senaste åren har de fått in en hel del nya produkter i padelvärlden, som de nya Adipower-padelracketarna, deras Overgrip eller SouleCourt-skor. Allt detta har återspeglats i det faktum att de är sponsorer till toppspelare som Martita Ortega, Ale Galán, Seba Nerone och Alex Ruiz.

Adidas Padel: Varför är dina produkter värda att köpa?

Adidas, ett av världens bästa sportvarumärken, presenterar en kollektion av mycket innovativa padelracketar med utmärkta prestanda och exceptionell kvalitet. Padelmärkena fortsätter den svåra uppgiften att ge oss sina senaste innovationer och försöker varje år förbättra de tidigare modellerna. I Padel-Guide berättar vi om fördelarna med Adidas Padelracket och varför de är ett bra alternativ för alla spelare.

Adidas Padelracket är tillverkad med de bästa materialen och den mest avancerade tekniken för padelspelaren. Därför har de under de senaste åren positionerat sig som ett av de mest sålda märkena för padelracketar i världen. 

För säsongen 2023 har Adidas lyckats skapa en av de mest högkvalitativa kollektionerna på marknaden.

Adidas Padel-racketarna är utformade för att garantera exceptionell prestanda på banan, men de har också en högkvalitativ design och estetik som säkert inte går obemärkt förbi på padelbanorna.

Vilka är de bästa Adidas Padelrackets 2023? – TOP 3

Det är dags att analysera och upptäcka vilka som är de bästa Adidas-racketen för oss. Därför har vi valt ut en Topp 5 av de bästa Adidas Padel racket. Var uppmärksam på var och en av dem, eftersom de är några av de mest efterfrågade på marknaden.


Adidas Adipower 2.0

✅ Adipower 2.0 är en racket där vi kan säga «ren kraft». Tack vare sin diamantform, sweet spot i huvudet och en hög balans gynnar den alla slag som vi gör ovanifrån för att träffa bollen med kraft.När det gäller volleyspel ger High Memory-gummit en medelhård känsla som tillsammans med ojämnheten ger bollen mycket tyngd och spinn. Dess största fördel utanför anfallspositionerna är dess överdimensionerade storlek som gör den mer lätthanterlig. För oss är den en av de bästa, och det är därför den är i topp 1 av Adidas padelracketar.Det är tydligt att det är en racket för spelare med tillräcklig erfarenhet eftersom dess största nackdel är att om vi inte har bra fysik och teknik kan det vara en svår racket att flytta än andra modeller.
Visa Bästa Pris

Adidas Adipower Light 2.0

✅ Det är dags för en av de bäst säljande Adidas Padelracket från 2020. En specialversion vars främsta egenskap är den lätta konstruktionen.Den här racketen har en lättare konstruktion så att vikten minskar, vilket maximerar manövrerbarheten och smidigheten i rörelserna. När det gäller strukturen har den samma egenskaper som Adipower CTRL, t.ex. det stora runda formatet, medelhög balans och kol. Men till skillnad från de andra Adipower-racketarna har den här racketen en EVA Soft Energy-gummikärna. Detta är det perfekta gummit för att maximera komforten när du slår bollen.
Visa Bästa Pris

Adidas Metalbone CTRL 3.1

✅ Återigen i år ger Adidas oss en ny version av kontrollsidan av sitt Metalbone-sortiment: Adidas Metalbone 3.1 CTRL 2022.

Vi har fortfarande en rundad form där kontroll är en prioritet, med det nya 2 TO 1 aluminiserade karbonet i plan och ram för att ge bra styvhet och spänning i känslan.

Dess kärna är tillverkad av EVA Soft Performance-gummi med låg densitet, vilket ger bra bollutgång och utmärkt komfort när du slår.

Visa Bästa Pris

Fördelar med att köpa Adidas Padel Racket

Nu när du vet vilka de bästa modellerna av Adidas padelracketar är, bör du också känna till deras viktigaste egenskaper och fördelar. Adidas har skapat sportvarumärket Adidas padel som specialiserar sig på padelracketar av högsta kvalitet. Det som sticker ut mest med racketarna från detta populära märke är att alla deras modeller är tillverkade av material av högsta kvalitet. På samma sätt är Adidas padelbats särskilt balanserade, kraftfulla och samtidigt mycket kontrollerbara.

Det är också värt att nämna deras unika design och den fantastiska prestanda som alla Adidas Padelracket erbjuder, samtidigt som de har mycket bra priser. Å andra sidan är det ett företag som förnyar sig varje år och erbjuder en estetik som är anpassad till nya trender utan att ge avkall på högsta kvalitet.

Dessutom passar Adidas Padelracket för alla typer av spelare, från dem som precis har börjat med padel till de mest erfarna och till och med professionella spelarna. Detta märke har därför padelbatts av högsta kvalitet, med unika ytbehandlingar och moderna och motståndskraftiga material. Bland Adidas kollektioner av padelbatts sticker Adipower padelbats ut, professionella kvalitetsbatts inom räckhåll för alla spelare. För dem som letar efter ekonomiska padelracketar är Essnova-modellerna de bästa racketarna när det gäller valuta för pengarna, och de finns tillgängliga för både män och kvinnor. För dem som precis har börjat med padel finns det dessutom match- och drive-padelbatts.

Adidas padelracketar har snabbt blivit de bästa padelracketarna på marknaden. Toppmodellerna är några av de bästa modellerna vi kan hitta och de medelsvåra och billiga modellerna erbjuder det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris, så detta företag har padelbats som är anpassade för alla spelare.

På samma sätt är det värt att nämna deras kollektion för kvinnor. Dessa padelbats är speciellt utformade genom att justera material, vikt och design för att ge bästa möjliga prestanda för alla typer av padelspelare.

Adidas Racketpadel för spelare på alla nivåer?

På alla spelnivåer kan vi hitta en Adidas-racket som anpassar sig till spelarens behov. Vi kan hitta det bästa racketet för den professionella spelaren, men också racketar för spelare som tar sina första slag, eller spelare på medelnivå, racketar som får spelaren att växa på padelbanorna.

Designen hos adidas är exceptionell, alla racketar är slående genom sin omsorgsfulla finish, det är racketar som inte lämnar någon oberörd.

Adidas padelracketar har utformats för att garantera bra prestanda för alla typer av spelare. De är bland de bästa padelracketarna på marknaden.

Adidas Racket Padel