Saltar al contenido

Asics Gel-Dedicate 7

Asics Gel-Dedicate

Asics Gel-Dedicate 7 är en av de mest populära paddeltennisskorna på marknaden idag, och det är inte svårt att förstå varför. Dessa skor har utformats med den senaste teknologin för att ge dig maximal komfort, stabilitet och prestanda på banan. I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på vad som gör Asics Gel-Dedicate 7 till en av de bästa paddeltennisskorna för både professionella spelare och entusiaster. Om du vill se andra modeller kan du läsa vår artikel om de bästa Asics padelskor

Asics Gel-Dedicate 7 Review

Asics Gel-Dedicate 7 är en av de mest populära padel-zapatillas på marknaden just nu. Skapad av Asics, en ledande sportutrustningstillverkare som är känd för att tillverka högkvalitativa produkter, denna zapatilla är en favorit bland spelare av alla nivåer.

Denna zapatilla lanserades för första gången 2020 och har sedan dess blivit en av Asics mest framgångsrika modeller. En av de mest kända spelarna som använder Asics Gel-Dedicate 7 är argentinaren Agustin Tapia, en av de bästa padelspelarna i världen.


Asics Gel-Dedicate 7

✅ Asics Gel-Dedicate 7 är den perfekta paddeltennisskon för dig som söker en kombination av stil, komfort och prestanda. Med sin innovativa design och avancerade teknologi, ger dessa skor dig allt du behöver för att nå din fulla potential på padelbanan. Prova dem idag och upptäck skillnaden själv!
Visa Produkt

Vilka är de viktigaste egenskaperna Asics Gel-Dedicate 7?

Asics Gel-Dedicate 7 är full av innovativ teknologi och funktioner som gör den till en av de mest bekväma och funktionella padel-zapatillas på marknaden. Här är några av de viktigaste egenskaperna:

  1. GEL-teknologi: Denna zapatilla har Asics patenterade GEL-teknologi som ger spelaren en oöverträffad komfort och stötdämpning.
  2. TRUSSTIC SYSTEM-teknologi: Detta system hjälper till att minska zapatillas vikt och samtidigt öka stabiliteten.
  3. FLEXION FIT-överdel: Denna teknologi bidrar till att förbättra passformen genom att följa formen på foten.
  4. REMOVABLE SOCKLINER: Innersulan kan tas bort för att ge utrymme åt personliga inlägg.

Specifikation

SpecifikationBeskrivning
ÖverdelSyntetisk läder och mesh
MellansulaEVA-skum med GEL-dämpning i hälen
YttersulaGummi med AHAR-teknologi
PassformStandard passform
ViktCirka 324 gram (för en storlek 42)
TåhättaFörstärkt tåhätta för extra skydd
HälkoppFörstärkt hälkopp för extra stabilitet
InnersulaAvtagbar innersula för anpassad passform
FärgalternativSvart/vit eller blå/orange

Voordelen av Asics Gel-Dedicate 7

En av de största fördelarna med Asics Gel-Dedicate 7 är dess komfort. Med GEL-teknologi och en Flexion Fit-överdel ger denna zapatilla en bekväm passform som anpassar sig efter foten. Dessutom är den lätta vikten och TRUSSTIC SYSTEM-teknologi en annan fördel som ökar stabiliteten och gör att man kan röra sig lättare och snabbare på planen.

Vilken typ av spelare rekommenderas den för?

Asics Gel-Dedicate 7 rekommenderas för alla nivåer av padelspelare, från nybörjare till mer erfarna spelare. Dess funktionella teknologi och bekväma passform gör den till en idealisk zapatilla för alla som vill ha en bättre prestanda på planen.

Rekommenderar vi att köpa Asics Gel-Dedicate 7?

Ja, vi rekommenderar definitivt att köpa Asics Gel-Dedicate 7 om du vill ha en padel-zapatilla av hög kvalitet med avancerad teknologi och komfort. Denna zapatilla är idealisk för alla som vill ha en bättre prestanda på padelbanan och vill ha en zapatilla som ger stöd och stabilitet. Asics är känt för att producera högkvalitativa sportutrustning och Gel-Dedicate 7 är inget undantag. Dess innovativa teknologi och bekväma passform gör den till en av de mest eftertraktade zapatillas på marknaden idag. Så om du letar efter en pålitlig och bekväm padel-zapatilla, är Asics Gel-Dedicate 7 definitivt värt att överväga.

FAQ

Hur är Asics Gel-Dedicate 7 paddeltennisskor?

Asics Gel-Dedicate 7 paddeltennisskor är av högsta kvalitet med en bekväm passform och en innovativ design som ger både stabilitet och stöd på padelbanan. Zapatillan har en GEL-dämpningsteknik i hälen för att minska chocken vid landningar och en flexibel yttersula som ger bra grepp på alla ytor. Dessutom har den en perforerad ovandel som låter fötterna andas, vilket hjälper till att hålla fötterna svala och torra under längre spel.

Hur mycket kostar Asics Gel-Dedicate 7?

Priset på Asics Gel-Dedicate 7 varierar beroende på var du köper den och vilken storlek du behöver. Generellt ligger priset på mellan 800 och 1200 kronor. Det kan vara värt att undersöka olika butiker för att hitta det bästa erbjudandet.

Den här recensionen har bedömts av våra läsare på: 4,9 of 5