Saltar al contenido

Babolat Veron Counter

Babolat Veron Counter Recension

Babolat Veron Counter Recension

Är ett sportredskap med vilket du kommer att ge bollen otrolig fart under din träning eller padel; Den anpassar sig till ett stort antal spelare eftersom den är mer tolerant och mindre teknisk.

Veron racketserien består av versioner som Technical, Air och Babolat Veron Counter; alla tillverkade med Carbon Flex och glasfiber för att uppnå explosiv kraft.

Den här racketmodellen är den rätta om du vill vända spelet till din fördel efter att ha hållit borta din rivals framsteg. Med den kommer du att ha fördelen i försvar tack vare dess mjuka touch som ger dig större kontroll och balans.

Medan det under attacken låter dig göra aggressiva skott över huvudet, bra avslutning och anständig kraft. Spelbarheten och komforten hos Babolat Veron Counter kommer att gynna spelare med erfarenhet av att utöva denna sport.

Den fantastiska Babolat Veron Counter 2022 har för att erbjuda spelarna en mjukare ram med större kontroll över bollens släpp.

Viktiga egenskaper hos Babolat Veron Counter 2022


Babolat Veron Counter 2022


Visa Pris

Det offensiva spelet inom padel växer med åren; så de atleter som utövar denna disciplin kräver rack skapade med material som gör att de kan generera stor fart på bollen utan att tappa kontrollen; Bland specifikationerna för denna Babolat Veron Counter version hittar du:

  • Är ett kraftfullt racket med en flexibel kolfiberstruktur som ökar dess styrka och hållbarhet.
  • Formen är rund med en huvudstorlek på 475 cm², en stor sweet spot för att uppnå optimala skott och en medelbalans, med en hög balans på 270 mm.
  • Babolat Veron Counter 2022 Den har en grov finish skapad med 3DSpin-teknik, vilket gör att bättre effekter kan skrivas ut på bollen.
  • Dess kärna har utvecklats i EVA-gummi, för att ge en behaglig touch och en bra utmatning till bollen.
  • Den väger 365 gram, profilen på dess ram är 38 mm.
  • Designad med hjälp av Hole Pattern-systemet, som ger dig snabbhet och kontroll som andra Babolat modeller.

Fördelar med Babolat Veron Counter modellen

I Babolat Veron Counter 2022 hittar du en rund och hög balansracket, som är mycket billigare än Viper Counter, med otrolig kontroll över spelet på baksidan av banan; ytterligare:

  • Har längre grepp
  • Bekvämt handtag
  • Rätt balans mellan makt och kontroll
  • Skott av bollen med precision

Den här Babolat-modellen har utan tvekan den bästa kontroll och kraftförhållande du kan behöva på banan, tack vare närvaron av kol på båda sidor, dess ergonomiska design som ger komfort under hantering och en riktigt hållbar solid konstruktion.

Vilken typ av spelare rekommenderas den för?

Babolat Veron Counter 2022 har skapats med professionella eller avancerade spelare i åtanke; som behöver ett racket som ger komfort var som helst på banan och speciellt i bakgrunden. Med den kan de snabbt kontra sina motståndares attacker och returnera bollen med press för att vinna anfallszonen och överraska dem med en otrolig avslutning.

Även om den är lämplig för expertspelare kan Babolat Veron Counter vara en bra allierad för dem som börjar ta sina första steg i padel; med den kommer de att ha en lätthanterlig spade, som de kan öva sina salvor och skott med.

Är det en unisex-racket?

Du bör alltid välja lämplig vikt för ditt padelracket eftersom detta direkt kommer att påverka din prestation under spelet; Babolat Veron Counter rekommenderas för spelare som gillar att spela motanfall, men dess vikt på 365 gram gör det svårt för kvinnliga spelare att hantera.

Det rekommenderas att män väljer padelracket med en vikt mellan 365 och 375 gram; medan det för kvinnor är från 350 till 360 gram; Men om de har fysisk styrka kan de testa hur de mår med den här typen av utrustning, eftersom det är ett unisex padelracket.

Babolat Veron Counter prisjakt

Vi har tidigare kommenterat att Balolat Veron Counter är ett billigare alternativ än andra padelracket modeller på marknaden, dess ungefärliga pris är 2 595 KR, ett av de bästa erbjudandena du kommer att hitta.

Därför rekommenderar vi att du köper Babolat Veron Counter via den här länken, där vi visar var och en av dess specifikationer och de steg du måste följa för att få den i dina händer.

Rekommenderar vi att köpa Babolat Veron Counter 2022?

Babolat Veron Counter är kraftfull, du måste spela med den för att känna denna kraft i din hand i vilken position som helst på banan där du är; få ut det mesta av din prestation oavsett om du är en tillfällig spelare eller tävlar ofta; Det är bra för högerhänta spelare, och det har också utvecklats med Babolats varumärkeskunnande och teknologi.