Saltar al contenido

Babolat Viper Air

Babolat Viper Air vs Veron Air

Babolat padelracketar har i flera år ansetts vara några av de mest sofistikerade och högklassiga racketarna på marknaden. Därför har vi varit tvungna att granska den nya Babolat Viper Air 2022. Är du intresserad av att ta reda på allt om det?

Babolat Veron Air Recension

Babolat Veron Air är tillverkade av flex kol, vilket gör dem mjukare än de som tillhör Viper-serien; men perfekt för spelare som gillar dig gillar passionen i detta spel; eftersom de låter kraften i kol användas på ett bekvämt sätt.

Denna Veron-linje består av tre olika blad, såsom Tecnical, Air och Counter; som anpassar sig till olika typer av spelare som uppfyller deras förväntningar. Deras gemensamma nämnare är dynamisk och tillgänglig kraft för alla spelstilar.

Till exempel erbjuder Technical Veron en millimeterprecision, värdefull i auktionerna; Air Veron låter dig attackera från överallt, är extremt hanterbar och Counter Veron är lätt att kontrollera för att ändra spelet till din fördel, efter att ha tagit träffar från dina motståndare.

Det är värt att lyfta fram denna franska tillverkare av denna Babolat Viper Air, varje år fokuserar de på att släppa en ny modell som uppfyller kraven och kraven från padel och i det här inlägget fokuserar vi på att informera dig om deras senaste nyheter applicerade på Babolat Viper Air 2022.

Viktiga egenskaper hos Babolat Viper Air 2022

Har en originell och fantastisk design; som unika mönster som smälter in i dess ram och har utvecklats för de spelare som behöver ett padelracket en smidig design som gör att de kan utveckla snabba och snabba rörelser, utan att ge avkall på specialeffekter på bollen.

Varje år tillämpar de en rad förbättringar av dess egenskaper som ger den mångsidighet; I denna recension fokuserar vi på att erbjuda dig alla detaljer om Babolat Viper Air 2022, så att du kan hitta den som passar dina krav och förmågor; eftersom de passar både proffs och om du bara tar dina första steg inom denna sportgren.

Som en del av specifikationerna hittar du en rad detaljer som ger den inte bara motståndskraft för att den är tillverkad av högkvalitativa material, utan även andra element som har ökat dess popularitet bland idrottare:

Babolat Viper Air 2022


  • Kärna baserad på X-EVA-teknologi som nyligen utvecklats av varumärket Babolat.
  • Perfekta effekter på bollen tack vare dess tre olika EVA-lager, vilket är idealiskt för kraftfulla skott eller offensiva volleys.
  • Balansen är hög men mycket balanserad med hybridformat, väger 355 gram och profil på 38 mm ram.
  • Mönstret av borrade hål i ramen på Babolat Air Viper är en del av HPS-tekniken, vilket ger snabbhet och kontroll till bollen; anpassar sig perfekt till formen på dess struktur och sweet spot. 


Visa Pris

Vilka är fördelarna med denna modell av padelracket?

Det är en droppformad Babolat Viper Air modell som erbjuder en balanserad kombination av hastighet och bollkontroll under spel; vilket gör den lätt att anpassa till en bred kategori av idrottare. Detta är de viktigaste fördelarna:

✔️ Babolat Viper Air uppstod som en hybrid mellan Babolats toppmodeller där dess Viper-teknik är fokuserad på hastighet; medan huggormens räkning ger dig kontroll.

✔️ Dess styva konstruktion ger stabilitet, med mjuka inre lager som du kan göra exakta slag mot bollen med; lös som i fallet med droppe eller lob.

✔️ Har ett nytt formformat och högkvalitativa material, som ger den motståndskraft mot kontinuerlig användning utan att uppleva slitage.

✔️ Den har skapats 2022 med en yta av 100 % 16K kol och ett vibrasorbl-system, plus anpassade hålmönster längs bågformen och sveppunkten.

Babolat Viper Air 2022: Vilken typ av spelare rekommenderas den för?

Babolat Air Viper är lämplig för de konkurrenskraftiga spelare som kräver en bra kombination av precision och hastighet, oavsett om de är experter eller nybörjare.

Gummit, fibrerna och finishen hos Babolat Air Viper gör att alla idrottare kan uppleva kraft för mer krävande skott tack vare dess styva yttre lager; medan dess inre lager ger långsammare och mer kontrollerade slag.

Å andra sidan är Babolat Air Viper ett padelracket skapat med ett dämpningssystem integrerat i halsen på dragkedjan ovanför handtaget; som minskar effekterna av vibrationer som orsakas efter varje slag och som påverkar din armbåge direkt.

Babolat Viper Air är idealisk för dig om du vill ha extrem spelkontroll; Det ger dig friheten att göra snabba rörelser och svara utan svårighet på ett offensivt anfall.

Genom att köpa Babolat Viper Air 2022 har du i dina händer ett sporttillbehör som du kan skriva ut starka enstaka skott med och med minsta möjliga felmarginal. Dess 3D Spin-ribbade ytstruktur erbjuder ett ergonomiskt grepp för att ge bollen snurreffekter för att sätta press på motståndaren.

Babolat Viper Air prisjakt

Babolat Viper Air finns tillgänglig online till ett ungefärligt pris av 3195 Kr men via länken Padel-Guide du hittar det billigaste alternativet på marknaden och med snabba leveranser på bara 1 till 3 dagar.

babolat viper air recension


Babolat Viper Air vs Veron Air

Det franska märket Babolat har lanserat två olika serier av blad för att möta kraven från olika typer av spelare, såsom dess Babolat Viper Air och Babolat Veron Air.

Formarna som används för dessa Babolat Viper Air blad bibehåller praktiskt taget samma grundläggande egenskaper men ändrar tekniken som används vid deras tillverkning av flexkol, särskilt i Veron, vilket gör att de blir mer ekonomiskt tillgängliga.

Å andra sidan är Babolat Viper Air styvare, på grund av den massiva användningen av kol i hela dess struktur och en X-Eva-kärna med tre densitet, vilket karakteriserar den som en idealisk racket för att uppnå snabbhet och exakt kontroll av bollen.

Medan Veron är mer flexibel och bekväm att hantera, eftersom den använder glasfiber som mjukar upp stöten; dock för att skriva ut mer energi till bollen. Det är dock en tvillingserie av Vipers.

Vilken ska jag köpa?

Idag, tack vare nya tekniska innovationer, tror vi att det bästa alternativet för alla spelare är Babolat Viper Air. Inte bara för att det är den nyaste av dem alla, utan också för att den är en naturlig utveckling av Babolat Veron Air. En förbättrad modell som har gjort sina föregångare föråldrade.

Om du har råd att köpa denna racket rekommenderar vi definitivt att du gör det. Det är ett av de bästa alternativen på marknaden och en nästan perfekt racket.

Rekommenderar vi att köpa Babolat Viper Air 2022?

Många idrottare älskar det faktum att det är en lätt racket, eftersom den träffar armen direkt under träning eller tävling.

Av denna anledning rekommenderar vi att du skaffar Babolat Viper Air via vår länk eftersom det är en möjlighet som du inte kan missa, eftersom denna tillverkare har teknologier och kunskap som du vet inte kommer att svika dig.