Saltar al contenido

Bullpadel Hack 02

Bullpadel Hack 02

Detta är en av de bästa padelracketarna från Bullpadel. Med en droppform och tillverkad i Xtend Carbon 18K, har den i sin kärna det redan mer än välkända Bullpadel MultiEVA-gummi. I ramen har vi CarbonTube av 100 % kolfiber i vilken vi har bäddat in Metalshield-skydd.

Vill du veta mer? Välkommen till Bullpadel Hack 02 Review

Bullpadel Hack 02 Review

Paquito Navarros efterlängtade nya modell är här. Detta är den fantastiska Bullpadel Hack 02 2021 en mångsidig och mångsidig modell, som kommer att svara på alla aspekter av spelet. Material av högsta kvalitet för ett av de mest framgångsrika Bullpadelbladen.

Bullpadel har vant sig vid att ge oss paddelblad med den senaste tekniken och de senaste materialen på marknaden. Denna Bulpadell Hack 02  är ett steg längre och behåller tekniken i Bullpadel-bladen från tidigare år och tillför nya tekniker.

När det gäller konstruktionsmaterial använder Bullpadel Hack 02 ett nytt Tricarbon-kol, ett kvalitetskol som blandar olika komponenter och ger oss en fantastisk känsla och hållbarhet. Dess format är hybridformat, där man försöker uppnå kraft utan att ge upp kontrollen. Dess sweet spot är bred och dess balans och hantering underlättar alla typer av slag, vilket gör den till en av de mest kompletta racketarna i kollektionen.

På insidan finns det Multieva-gummi som är vanligt i Bullpadel-blad, vilket ger en otrolig bollutgång tillsammans med bra kontroll och precision. Dessutom kompletterar tekniker som Carbon Tube, Metal Shield, Custom Weight eller Hexacore racketen. En modell som du inte kommer att sakna något.


Bullpadel Hack 02

✅ BullPadel Hack 02, racket med maximal kraft och hög prestanda. Det är en racket som är utformad för professionella eller avancerade spelare med en ram av 100 % kolfiber. Den innehåller det nya Adaptia-systemet och den nya CustomWeigth.

  • Säsong : 2021
  • Rammaterial : 100 % kol
  • Platt material : Xtend Carbon 18k
  • Gummimaterial : MultiEVA
  • Känsla : Medium-Hard
  • Form : Tear
  • Vikt: 365-380 gram

Visa Bästa Pris

Tekniska egenskaper hos Bullpadel Hack 02

Bullpadel Hack har tillverkats i en diamantform, vilket förskjuter vikten mot toppen (hög balans), men kompenseras av den dubbla bryggan som ger en bra balans mellan kraft och kontroll.

Med en vikt på 365-375 gram och en profil på 38 mm har ramen utvecklats utifrån en 3D-design för att utöka sweet spot och inte skada spelaren vid ocentriska träffar.

Bullpadel Hack paddelracket har en yttre kärna som är utvecklad med 18K XT Carbon för att ge större reaktivitet vid bollutgång, till skillnad från ett enkelt kol.

Vilken typ av spel rekommenderas den för?

Bullpadel Hack 02 raketpadel rekommenderas särskilt för attackerande spelare. Det är Bullpadels dödligaste vapen med en hög balans för att avsevärt öka kraften i varje slag.

Bullpadel Hack 02 rekommenderas särskilt för spelare som behärskar perfekt tekniken av slag, kan utvecklas med lätthet i attack och attackera nätet med grymhet vid en högpresterande spel.

Hur spelar Bullpadel Hack 02 från baksidan av planen?

Racketmodellen Bullpadel Hack 02 är utformad för attackerande spelare. Det är inte en rekommenderad racket för konservativt eller spekulativt spel, utan den är utformad för att snabbt avancera i attacken och behärska rytmen. Även om vi inte har några problem med att hitta utrymme när vi spelar från baslinjen är det alltid mer effektivt för ett spel som går över nätet.

Väggnedgångarna med Bullpadel Hack 02-modellen är effektiva, med en bra balans mellan kraft och kontroll. Nackdelen är att lobben inte är så lätt att behärska. Det är inte en mjuk racketmodell, men den utmärker sig inte för sin stora hårdhet, utan snarare för att den är ett polyvalent gummi.

Hur är Bullpadel Hack 02-raketen för spel nära nätet?

Den här racketmodellen möjliggör mycket enkla volleyspel och defensiva blockeringar. Det är en racket som är utformad för aggressivt och snabbt spel. Tack vare ett mycket bra bollutbyte och mer än tillräckligt med kraft är Bullpadel Hack-modellen en utmärkt rekommendation för aggressivt spel och kontroll av spelets tempo.

På grund av den höga balansen kan det vara lite svårt att kontrollera brickorna. Designen placerar träffpunkten på rackets övre del. Det här är en förändring som man måste vänja sig vid, eftersom de flesta konstruktioner har sweet spot i mitten av racketen.

Den grova ytan är perfekt för att skära volleybollarna för att bli mer aggressiva. Det hjälper också till att ge lite extra spinn på backhanden för 3, vilket gör det lättare för bollen att få höjd att lämna banan.

Teknologi: De 4 viktigaste fördelarna med Bullpadel Hack 02

Det är dags att tala om de stora fördelarna med Bullpadel Hack 02:s innovativa teknik:

HESACORE på rackethandtaget

hesacore racket padel


HESACORE är ett innovativt grepp, vars honeycomb-design skapar mer kontaktyta mellan handen och knytnäven. Det gör att fingrarna kan vila på de konkava ytorna, vilket minskar stress, vibrationsöverföring och skador.

Custom Weight Protector

Den är placerad i de nya facken i Metalshield-skyddet, där du kan placera upp till tre aluminiumplattor på 3 gram vardera, vilket gör att du kan ändra racketens vikt och balans och uppnå bättre kontroll, kraft eller balans beroende på varje spelares behov.


Grip Custom Weight

Grip Custom Weight


Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.

ANTI-VIBRATION-system

Vibradrive System, BullPadels utmärkta teknik som implementeras i manschetten, i vars mitt en bit mycket elastiskt gummi är insatt, vilket gör att det absorberar de flesta av de vibrationer som uppstår under spelet, särskilt vid ocentriska träffar.

ANTI-VIBRATION-system


Slutsatser: Ska jag köpa Bullpadel Hack 02?

Sammanfattningsvis ser vi att Bullpadel Hack 02 är en mycket mångsidig racket som riktar sig till attackerande spelare. Men alltid för spelare med en avancerad nivå, eftersom det är en medelhög hårdhet för att kontrollera den.

En mycket fin racket med 18K kol som syns på en del av planen med diskreta färger.

Förhoppningsvis är Nano Paint-tekniken som Bullpadel använder lite bättre än förra årets som tenderade att flagna snabbt.

Upptäck den nya modellen: Bullpadel Hack 03
Läs vår recension av den nya Bullpadel Hack 03, 2023-versionen som kommer med nya funktioner.

FAQ

Vilken professionell padel spelare använder den?

Under 2021 var det Paquito Navarros officiella padelracket. Topp 5-spelare i världen.

Vad kostar Bullpadel Hack 02?

På vår webbplats berättar vi var du kan köpa den för 3 850 kr. Även om den normalt kostar 4.000 kr

Är Bullpadel Hack 02 rekommenderas för nybörjare spelare?

Självklart! Du kanske inte får ut så mycket av den som en avancerad spelare, men det är en mycket mångsidig och lätthanterlig racket.

Denna produkt har av våra läsare bedömts med: 4,8 of 5