Saltar al contenido

Bullpadel Padelväska

Bullpadel Padelväska 2022

Padelväskor är alltmer efterfrågade av spelarna. Även om padelracketar är den mest sålda produkten tar fler och fler spelare beslutet att förvara sina värdefulla racketar i specialväskor för denna sport. Därför ville vi analysera ett av de mest sålda märkena: Bullpadel padelväska.

Bullpadel Padelväska Recension

Bullpadel erbjuder oss en mycket komplett katalog av padelväskor, eftersom det inte kan vara annorlunda. Det har blivit en av de största på marknaden. Perfekt för både nybörjare och för dem som ser paddeln som mer än en hobby. Alla idrottare kan vara säkra på att Bullpadel padelväska alltid erbjuder de bästa kvaliteterna och den senaste designen.

Perfekt för att uppfylla behoven hos alla typer av spelare: från nybörjare som nöjer sig med att bära paddelracket och lite mer, till mer erfarna spelare som behöver stora fack för att förvara racket, skor, handduk, rena kläder, vattenflaska och små tillbehör som smartphone, nycklar eller plånbok.

Det är värt att notera vikten av att transportera vår racket i ett paddelställ, eftersom det skyddar den från drastiska temperaturförändringar och slag som orsakas under transporten.

För den här säsongen 2023 har Bullpadel gjort det igen och tagit fram några paleteros med spektakulära mönster som vi är säkra på att de mest krävande spelarna kommer att älska.

Bästa Bullpadel Padelväska 2023

Det finns så många alternativ att välja mellan att du säkert inte vet vilken bullpadel padelväska du ska köpa. Därför ville vi analysera de bästa alternativen för denna 2023. Ta del av detta!

BULLPADEL MID CAPACITY

Bullpadel BPP-21007 padelväska är den perfekta racketväskan för den här säsongen. Du kan bära din racket på ett bekvämare sätt utan att behöva oroa dig för stötar under resan. Dina skor eller smutsiga kläder kommer aldrig att smälta ihop med resten av materialet.

Funktioner hos Bullpadel Mid Capacity padelväska:

 • Två fack med Thermo-teknik för paddel.
 • Stort huvudfack med dragkedja.
 • Särskilt utrymme för förvaring av skor eller smutsiga kläder, med ventilationssystem.
 • Olika grepp. Kan bäras i det övre handtaget eller som ryggsäck.
 • Justerbara och vadderade handtag.
 • Kan bära upp till 4 paddlar.
 • Ungefärliga mått: 60x31x34


Bullpadel Mid Capacity Grey


Visa Pris
Visa Pris


Bullpadel Mid Capacity Green


Visa Pris

BULLPADEL HACK BIG CAPACITY PRO

Den riktar sig till alla som är välutrustade till sina tävlingar, eftersom det är en av de största paddelväskorna du kan hitta, med olika fack för att sortera all din sportutrustning.

Padelbag Hack BPP-21012 i svart, en av de största i den nya Bullpadel padelväska kollektionen…. Det är den som används av Paquito Navarro.

bullpadel Hack big capacity pro


Funktioner hos Bullpadel Hack Big Capacity Pro:

 • Bullpadel Hack BPP-21012 2020 har två sidor med termoteknik.
 • Stor storlek, cirka 60 x 30 x 40 cm.
 • Ryggstöd med skuminsatser för ventilation och
 • komfort.
  Sammansättning av dobby-nylon och
 • neopren.
  Stark och robust tack vare den halvstyva
 • konstruktionen.
  Separat ficka för skor och plats för flera
 • padelbollar.
  Olika grepp för att bära den bekvämt.


Visa Pris

BULLPADEL FLOW PRO BAG

Bullpadel Flow Pro


Fantastisk Bullpadel paddelväska för kvinnor med stor kapacitet, termoteknik för bladen och den exklusiva Bullpadel-designen av Alejandra Salazar. Den fördelar sitt utrymme i ett huvudfack, en separat ficka för skorna och andra mindre för tillbehör. Den har också 2 sidor för paddlar, en av dem med termoteknik och du kan bära den hängande på ryggen tack vare de vadderade handtagen.

Funktioner hos Bullpadel Flow Pro Bag:

 • Två sidor för förvaring av paddeln, en av dem fodrad med termomaterial.
 • Den har tillverkats med kvalitetsmaterial och sömmarna har förstärkts.
 • Du kan hänga den på ryggen som en ryggsäck.
 • Huvudfack med enkel åtkomst och ett annat oberoende fack för skor.


Visa Pris

BULLPADEL VERTEX 03 BIG CAPACITY PRO

Från 2021 års kollektion av Bullpadel Padelväska, Maxi Sanchez. Överraskande med tanke på den utmärkta kvalitet med vilken den har tillverkats. Mycket elegant design som kommer att göra dig avundsjuk på domstolen.

BULLPADEL VERTEX 03 BIG CAPACITY PRO


Funktioner hos Vertex 03 Big Capacity Pro:

 • Två fack med Thermo-teknik för racketar.
 • Ett huvudfack med central öppning med dragkedja.
 • En ficka för smutsiga kläder eller skor.
 • Sidoficka för förvaring av personliga föremål.
 • Material av hög kvalitet och bra fördelning av utrymme.
 • Material: 600D polyester + halvstyvt material.
 • Överraskande med tanke på den utmärkta kvalitet med vilken den har tillverkats.
 • Mycket elegant design som kommer att göra dig avundsjuk på domstolen.


Visa Pris

Bullpadel Padelväska prisjakt

Som vi har bett om att få se i exemplen ovan har Bullpadel paddelväska vanligtvis ett prisintervall på mellan 600-900 KR. Beroende på storleken blir det dyrare eller billigare. Om det är en nyare modell har den ett något högre pris.

Genom våra länkar hittar du i alla fall de bästa priserna på marknaden. I många fall ingår rabatter eller särskilda rabatter. Om du funderar på att köpa ett Bullpadel addelväska har du kommit till den bästa webbplatsen!

Padelväska Bullpadel Collection

Stjärnmodellerna Hack och Vertex: BPP 21012, är Bullpadel Hack, den bästa av märket, som bär Paquito Navarro och som har ett stort värde för pengarna, är större, är tillverkad i casual färger svart och gul fluor, dess färger är mer vågade men med en aktuell och vacker design. Det andra enastående racketfodralet från 2021 är BPP-21001 med liknande egenskaper som Hack, men med de bästa ytbehandlingarna och egenskaperna.

Big Capacity: Det är det högsta sortimentet av Bullpadel, där vi kan se den bästa tekniken och den största kapaciteten, är de största av märket med ett billigt pris för den kvalitet de har. Liknande utformning som mellanklassen, men med större kapacitet.

Mid Capacity: Det är mellansortimentet av Bullpadel, och det bästa värdet för pengarna, finish är mycket bra och kapaciteten är medium tirandoo till stor, du kommer inte att behöva mer. Den tillverkas i många färger, svart, röd, grön, blå och Bullpadel Kvinnors paletero tillverkas i rosa eller fuchsia, men är lika stor som männens.

Vår rekommendation: Detta är den bästa bullpadel Padelväska

Har du redan bestämt dig för vilken Bullpadel paddelväska du ska köpa? Vi hoppas att vår guide har hjälpt dig. Även om det verkar enkelt är det inte lätt att köpa en Bullpadel padelbag. Det finns många alternativ på marknaden och du måste vara uppmärksam på alla detaljer. Det normala är att det är ett köp som kommer att pågå i flera år, så du måste utvärdera alla alternativ väl.

För att hjälpa dig med ditt val. Vi vill ge dig vår rekommendation om vad vi anser vara den bästa Bullpadel padelväska. Tänk på att vi har försökt att göra detta beslut objektivt och utvärderat alla aspekter som pris, storlek, design, material, etc…. Beroende på dina behov kommer du naturligtvis att behöva den ena eller andra modellen, men i allmänhet anser vi att det mest rekommenderade alternativet för de flesta spelare är: Bullpadel Mid Capacity padelväska.

Det är den mest sålda modellen av detta märke, och en av de mest populära av alla paddelväskor. Den är mycket prisvärd och kommer att hålla i många år. Dessutom finns det olika färger att välja mellan, så att du kan skilja dig från resten av väskorna. Om du vill veta mer kan du klicka på följande knapp:


Visa Bullpadel Mid Capacity Collection