Saltar al contenido

Bullpadel Vertex 2

Maxi Sanchez bullpadel

Vi fortsätter att prata om padelracketar. Och den här gången kommer vi att analysera en av de mest framstående på marknaden; Bullpadex Verte 2. Det släppte nyligen den nya versionen Bullpadex Verte 2, som används av den tidigare nummer 1 i World Padel Tour; Maxi Sanchez.

Upptäck den nya modellen: Bullpadel Vertex 03
Läs vår recension av den nya: Bullpadel Vertex 03, herrversionen av 2023 med nya funktioner.

Bullpadel Vertex 2 2020 Review

Vi står inför en ny version av den framgångsrika Vertex 2. Den här racketen kommer återigen att ha «Shark» Maxi Sanchez’ signatur. Vid en första anblick kan man se den estetiska förändringen. Den här gången har vi valt en färggradient från gult till grönt, istället för en gradient från orange till rött.

När det gäller de tekniska förändringarna gör Bullpadel ingen besvikelse. År efter år införs förbättringar som gör den här modellen till en av årets bästa racketar. Den största nyheten finns i kärnan som kallas «multieva». Detta gummi består av en förening av två lager med olika densitet. Ett tätare och därmed hårdare yttre lager och ett inre lager med lägre densitet. På så sätt reagerar racketen bättre på snabba och långsamma bollar.

Dessutom fortsätter de nya funktioner som infördes tidigare år: hesacore, anpassad vikt, Top Spin-rubbighet och vibradrive. När det gäller Custom Weigth kommer vi i den här översynen inte att ta hänsyn till någon extra vikt. Vår analys görs med utgångspunkt i racketens egenskaper när den kommer från fabriken. Därefter kan vi ändra balansen efter vår smak och spelstil.

  • Säsong : 2020
  • Rammaterial : 100 % kol
  • Platt material : XtendCarbon 12K
  • Gummimaterial : MultiEVA
  • Känsla : Medium
  • Elemento de lista
  • Form : Diamant
  • Vikt: 365-380 gram

Bullpadel Vertex 02

✅ Bullpadel Vertex 02 är en padelracket av hög kvalitet som är utformad för att ge spelare en enastående kombination av kraft och precision. Dess innovativa teknologi och design gör det till en idealisk racket för spelare på alla nivåer. Om du vill förbättra ditt padelspel och ta det till nästa nivå, är Bullpadel Vertex 02 definitivt värd att överväga!
Visa Produkt

Hur fungerar Bullpadel Vertex 2 på baksidan av padelbanan?

Som vi nämnde förra säsongen, Vertex 2 2020, är storleken på den söta fläcken överlägsen andra diamantblad som främst är utformade för attack. Den här egenskapen tillsammans med racketens medelmåttiga känsla gör att kontrollen över racketen är riktigt bra.

När det gäller att accelerera bollen eller göra en down the wall är det när vi verkligen kan njuta av dess kvaliteter. Men den tidigare nämnda känslan och grovheten gör att vi klarar andra varianter som korta skott eller lobben utan större ansträngning.

 

Bullpadel Vertex 2 2020 spelar från padelnätet

När vi rör oss neråt banan mot nätet blir vi mer och mer förälskade i Bullpadel Vertex 2. Från den positionen kan vi finna en många dygder. Bollutgång, sweet spot, grovhet och känsla samverkar för att ge oss maximal prestanda och hjälpa oss att utveckla ett direkt och aggressivt spel där kraft är den viktigaste egenskapen.

Oavsett vilket slag vi använder i attacken, både i blockvolleyer och de där vi kontrollerar spelet eller brickor, är den här racketen en bra allierad för att hantera våra motståndare. Dess manövrerbarhet gör att den är lätt att flytta och eftersom den har en medelhög balans så pitchar den inte lika mycket som andra droppformade racketar som gör att vi blir slitna när matchen fortskrider.

 

Hur är skotten med Bullpadel Vertex 2?

Som vi hittills har kunnat ana är den nya Bullpadel Vertex 2 2020 en mycket mångsidig racket där kraften är dess största egenskap. Men letade du efter en racket som bara är kraftfull? Slappna av, vi har lösningen.

Om racketen som standard är kraftfull. Vi kan dra nytta av Custom Weitgh för att ändra rackets balans och få vikten i spetsen att fungera som en hammare för att utnyttja varje felaktig boll.

 

Vår åsikt

Inga överraskningar! Ett år till, enligt vår åsikt, förnyar den sin plats bland årets bästa racketar. Förhållandet mellan kvalitet och pris är bra och det är inte svårt att hitta några kampanjer under året.

Padel-Guide rekommenderar den här racketen till spelare med två liknande profiler: den mångsidiga och den mycket offensiva. Den kan användas både i anfall och försvar, och beroende på anpassningen kan vi lägga till kraft och aggressivitet i alla våra skott. Prova den och det kommer att bli svårt att få den ur händerna.