Saltar al contenido

Cabra Pro Master

Cabra Pro Master

Hej och välkommen till min recension om Cabra Pro Master, en av de mest eftertraktade padelracketarna på marknaden idag. Cabra är ett relativt nytt märke inom padelvärlden men har redan lyckats skapa en stor buzz bland spelare i alla nivåer.

Cabra Pro Master Review

Master lanserades 2020 och har snabbt blivit en favorit bland professionella spelare. En av de mest kända spelarna som använder denna racket är Agustín Tapia. Det är en racket som har en imponerande balans mellan kraft och kontroll, vilket gör den till ett utmärkt val för spelare som vill förbättra sin teknik och spelstil.


Cabra Pro Master

✅ Master lanserades 2020 och har redan tagit padelvärlden med storm. Med sin imponerande design och innovativa teknik är detta verkligen en pala som sticker ut från mängden. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare, så kommer Cabra Pro Master att ta ditt spel till nästa nivå. Så, om du vill dominera padelbanan och spela som en mästare, är Cabra Pro Master definitivt ett val att överväga.
Visa Produkt

Vilka är de viktigaste egenskaperna Cabra Pro Master?

  • Racketen har en rund form och en balanspunkt på mitten, vilket ger en ökad precision och kontroll.
  • Den har en kärna av EVA-skum med hög densitet för att ge bättre kraft och komfort.
  • Ytan av racketen är tillverkad av ett högkvalitativt kolfiberkompositmaterial för ökad styrka och hållbarhet.

Specifikation

Absolut! Här är en tabell med alla tekniska specifikationer för Cabra Pro Master:

SpecifikationInformation
Vikt360-375 gram
FormDroppformad
Ram100% kolfiber
KärnaBlack EVA gummi
Yttersta lagret12k kolfiber
Profil38 millimeter
BalansMedelhög
TeknologiTri-Layer, Carbon Tube & 3D Surface
AnvändningsområdeAllround

Cabra Pro Master är en väl avrundad padelracket som passar en bred målgrupp. Med en droppformad design och en 38 millimeters profil ger den en bra balans mellan kontroll och kraft. Yttersta lagret är gjort av 12k kolfiber och ramen är tillverkad av 100% kolfiber, vilket ger en hållbar och högpresterande racket. Racketen har även Tri-Layer, Carbon Tube och 3D Surface teknologi som förbättrar både kraft och kontroll. Black EVA gummit ger även en mjuk känsla när man träffar bollen.

Voordelen av Cabra Pro Master

Cabra Pro Master är en racket som passar både professionella och amatörspelare. Dess balans ger en bra kontroll och precision samtidigt som det högkvalitativa materialet ger en ökad hållbarhet och livslängd på racketen. Dessutom ger kärnan av EVA-skum med hög densitet en förbättrad kraft och komfort.

Vilken typ av spelare rekommenderas den för?

Cabra Pro Master rekommenderas för spelare i alla nivåer som söker en racket med bra kontroll och kraft. Racketens balans gör den lämplig för både offensiva och defensiva spelstilar.

Rekommenderar vi att köpa Cabra Pro Master?

Absolut! Cabra Pro Master är en utmärkt racket för spelare som söker en balans mellan kraft och kontroll. Dess högkvalitativa material och konstruktion garanterar en lång livslängd och ökad prestanda på banan. Med Cabra Pro Master i din hand kommer du garanterat att förbättra ditt spel och uppnå bättre resultat.

Vilken professionell padelspelare använder den?

Cabra Pro Master används av flera professionella padelspelare, inklusive Franco Stupaczuk och Marta Marrero

Hur mycket kostar Cabra Pro Master?

Priset på Cabra Pro Master varierar beroende på återförsäljare och land. I allmänhet ligger priset på mellan 2500 och 3500 kronor.

Den här recensionen har bedömts av våra läsare på: 4,8 of 5