Saltar al contenido

Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021

Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021

Hej och välkommen till mitt senaste inlägg om padel! Idag ska vi prata om den spännande nya padelracketen från Cartri – Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021. Låt oss dyka rakt in i denna recension och se vad denna racket har att erbjuda.

Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 Review

Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 är den senaste tillskottet till Cartris padelracketfamilj. Det är en racket som kombinerar kraft med kontroll och är designad för att passa en mängd olika spelstilar. Racketen används av flera professionella spelare, inklusive Alex Ruiz och Javi Rico, vilket gör att den har en hög popularitet i padelvärlden.


Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021

✅ Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 är en av de mest eftertraktade padelracketarna på marknaden idag. Med sin högteknologiska design och imponerande prestanda är det lätt att förstå varför spelare över hela världen väljer denna racket. Oavsett om du är en erfaren spelare eller bara börjar med padel, kan du lita på att Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 ger dig den kraft och precision du behöver för att lyckas på banan. Ge din spelstil en uppgradering idag och låt Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 bli din nya trogna följeslagare.
Visa Produkt

Vilka är de viktigaste egenskaperna Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021?

Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 har flera imponerande egenskaper som sätter den i framkant av padelteknologi. Dessa inkluderar:

  • Den nya Tri-Hexa-teknologin som ger maximal styrka och hållbarhet till racketen.
  • Ett kolfiberlager som ökar styrkan i racketen och ger mer kraft i varje slag.
  • En lätt design som gör den lätt att hantera och manövrera under spelet.
  • En oval form för en bättre sweet spot och mer precision i varje slag.

Specifikation

Tabell med tekniska specifikationer för Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021.

KaraktäristikBeskrivning
FormDroppform
Vikt355-380 gram
BalansMedel
Profil38 mm
KärnaBlack EVA Soft
Ytterlager100% Carbon + 3K + Curv 360
Innerlager3K + Curv 360
Typ av spelareAvancerad spelare
SpelarnivåAvancerad
HandtagstypKonkav
AnvändningsområdeFör allroundspel
Kontroll90/100
Effekt95/100
Komfort95/100
Hållbarhet95/100
Rekommenderat pris2999 SEK

Vilken typ av spelare rekommenderas den för?

Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 rekommenderas för avancerade spelare som söker en racket med en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Den lättviktiga designen gör den idealisk för spelare som vill ha en lättmanövrerad racket med maximal prestanda.

Rekommenderar vi att köpa Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021?

Ja, definitivt. Denna racket är perfekt för spelare som vill ha en racket som ger dem maximal kontroll och precision. Med sin droppformade design och mediumhöga balans kan spelare smidigt hantera olika slag som volleys, smashes och forehands. Dessutom ger den 100% kolfiberkonstruktion och avancerad teknologi som Nano Resin, Air Control, Tri-Hexa, Carbon Tube och Double Bridge extra styrka, hållbarhet och känsla. Detta gör att spelare kan spela på högsta nivå utan att oroa sig för att deras racket ska ge upp. Så om du vill ta ditt padelspel till nästa nivå, är Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 definitivt ett bra val.

FAQ

Vilken professionell padel spelare använder den?

Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 används av flera professionella padelspelare, men den mest kända är Matías Díaz Sangiorgio från Spanien.

Hur mycket kostar Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021?

Priset på Cartri Volcano 2 LTD Edition 2021 varierar beroende på var du köper den. Men det finns många online-återförsäljare som säljer den för cirka 3000-3500 kronor.

Den här recensionen har bedömts av våra läsare på: 4,8 of 5