Saltar al contenido

Head Delta Pro

Head Padelracket

År efter år lanserar de bästa padelmärkena nya racketmodeller på marknaden med målet att vinna priset för årets bästa padelracket. Och det är vad Head har försökt uppnå med sin mest efterlängtade lansering: Head Delta Pro.

Låt oss analysera egenskaperna hos denna bästsäljande racket och ta reda på varför den är så framgångsrik bland padelspelare.

Head Delta Pro Recension

Head märkets padelracket kollektion representeras värdigt av Head Delta Pro, en modell som skakar banan på grund av sin innovativa design, för vars skapelse de har använt de bästa teknologierna och materialen; för att säkerställa att spelarna har så mycket makt som möjligt i spelet.

Denna racket passar dig som har både avancerade kunskaper i padel, såväl som de som börjar klättra positioner inom denna sport.

Head Delta Pro 2022 är en del av de bästa Head line kollektionerna, som försöker erbjuda utrustning enligt olika spelstilar; där alla dess padelracket har liknande egenskaper designmässigt men med specifika detaljer som ger den kraft, kontroll och balans.

Det är ett padelracket designat för de offensiva spelare som försöker slå bollen utan att dölja sin arm och som kan göra det bästa av var och en av sina egenskaper för att hålla sig över sina rivals attacker.

Head Delta Pro
 • Säsong : 2022
 • Rammaterial : 100 % kol
 • Rampofril: 38 mm
 • Gummimaterial : MultiEVA
 • Känsla : Medium-Hard
 • Form : Diamant
 • Vikt: 365-380 gram


Visa Pris

Viktiga egenskaper hos Head Delta Pro 2022

Head Delta Pro är ett exklusivt padelracket, där kvalitetsgrafen har använts, ett av de mest motståndskraftiga materialen hittills och med unika egenskaper, som ger motstånd för kontinuerlig användning oavsett om du använder den dagligen eller ibland; Den har också följande specifikationer:

 • Head Delta Pro är utrustad med Smart Bridge-teknik för att minska vibrationer och förhindra skador på armbågen eller armen.
 • Med en diamantform, en optimerad extra stor sweet spot och en anslagsyta gjord av kolfiber och en grafeninredning.
 • Auxentisk konstruktion som trycker kraft och fart på bollen.
 • Skapad med hjälp av Power Foam, en teknik baserad på användning av mjuka material så att spelarens respons blir snabb och effektiv.
 • Head Delta Pro Den har en grov yta typ Extreme Spin, vilket ökar effekten på bollen när den träffas.
 • Denna racket inkluderar ett anti-chocksystem som minskar vibrationer.
 • Dess 38 mm ram är täckt med ett anti-chockskydd för att skydda dess struktur hela tiden.
 • Har en vikt som sträcker sig mellan 365 – 380 gram med en hög balansnivå.

Fördelar med Head Delta Pro modellen

Det är ett padelracket designat för att ge kraft till spelet, efter en offensiv stil, eftersom dess sweet spot har förstorats och samtidigt har den tillräckligt styvhet för att adekvat reagera på varje slag av bollen; Utöver detta hittar du många andra fördelar i Head Delta Pro som:

 • Kraft och bättre effekter på bollen.
 • Skydd mot stötar och repor.
 • Större komfort vid hantering.
 • Perfekt kombination av Power Foam plus flexibelt chassi.
 • Symmetriska hål i samma storlek.


Vilken typ av spelare rekommenderas den för?

Head Delta Pro 2022 är designad för att möta kraven från alla spelare som letar efter kraft, kvalitet och bästa prestanda på banan. Det rekommenderas för alla typer av spelare; eftersom Head är ett av premiummärkena på marknaden, som sponsrar bland annat idrottare som Sanyo Gutierrez, Alejandra Salazar eller Fernando Belasteguin.

Denna racket har högkvalitativa material i sin struktur, vilket är fallet med grafen inuti, vilket gör att varje spelare kan uppleva en bekväm och tolerant träff, utan irriterande vibrationer från racketen under hantering.

Är det en unisex-racket?

Head har designat detta padelracket efter en originell och slående diamantformad stil; som å andra sidan har gett diskreta och eleganta färger som svart, vit och orange, vilket gör den idealisk för både män och kvinnor som är ute efter ett kraftfullt och offensivt spel, gynnats av denna padelrackets höga prestanda, trots det är lite tungt för spelarna.

Head Delta Pro prisjakt

Om du vill kontrollera din explosiva kraft på banan kommer du att upptäcka att Head Delta Pro är rätt racket för dig; Den används av erfarna spelare, men den har allt du behöver för att avancera i padel; Du hittar den tillgänglig till ett pris av 3 195 KR, utan tvekan ett av de bästa erbjudandena på onlinemarknaden.

För att dra nytta av detta riktigt billiga alternativ uppmanar vi dig att utnyttja detta erbjudande och köpa din mångsidiga Head Delta Pro 2022 direkt, så att du får en utrustning som gör att du kan ha många fördelar över din motståndare på planen.

Rekommenderar vi att köpa Head Delta Pro 2022?

Vi rekommenderar Head Delta Pro 2022 för att vara en del av den nya teknik som Head tillämpar på sina avancerade padelracket, där grafen används inuti, vilket ger den exklusiva egenskaper genom vilka dess vikt fördelas korrekt utan att tynga ner den. påverka balanspunkten, så att du kan behålla kontrollen och öka känslan av spelet; förutom att ge större effekter till bollen.