Saltar al contenido

Head Graphene 360 Alpha Pro​

Head Graphene 360 Alpha Pro​

Vi recenserar en av de bästa padelracket från Head. En riktig försäljningssuccé tack vare den publicitet som den professionella spelaren Sanyo Gutierrez har gett den. Upptäck den!

Head Graphene 360 Alpha Pro Review

Magi av en spricka som Sanyo Gutierrez, nuvarande världstvåa på World Padel Tour, har ett nytt vapen som han kan använda på paddelbanan: Head Graphene 360 Alpha Pro, den nya paddelracketen i toppskiktet hos det österrikiska märket med amerikanskt ursprung.

Eftersom det inte kunde vara annorlunda, och eftersom det är Sanyo Gutierrez, riktar sig denna padelracket Head Graphene 360 Alpha Pro till den mest krävande padelspelaren, avancerad nivå och som baserar sin spelstil på en perfekt balans mellan kontroll och kraft. Om du tittar noga på hur den argentinska spelaren spelar kommer du snabbt att inse att nyckeln till hans framgång ligger i precision och touch, vilket Graphene 360 Alpha Pro garanterar i varje slag, samtidigt som den ger utmärkt komfort.


Head Alpha Pro

✅ Head Alpha Pro är en mångsidig racket med en bra balans mellan kraft och kontroll. En mycket omsorgsfull design som du kan se i detalj i videon i slutet. Enligt Sanyo är det en racket med maximal komfort, hanterbarhet, maximal precision… och mycket MAGi!

  • Säsong : 2021
  • Rammaterial : Graphene 360
  • Platt material : Graphene 360
  • Gummimaterial : Power FOAM
  • Känsla : Medium
  • Form : Diamant
  • Vikt: 375 gram

Visa Bästa Pris

Head Graphene 360 Alpha Pro: De mest relevanta funktionerna

För att börja lyfta fram de viktigaste egenskaperna hos denna innovativa och nya padelracket från Head måste vi betona inkluderingen av den nya Graphene 360-teknologin, men detta kombineras också med Smart Bridge, och resultatet är en padelracket som utmärker sig för sin maximala precision, såväl som för sin extraordinära komfort. Allt är utformat för att göra racketen till ett 100 % anpassningsbart spelverktyg.

Å andra sidan har denna Graphene 360 Alpha Pro också Flexible Chassis, en ny tubulär som möjliggör en bättre och mjukare fusion av tubuläret med gummit för att öka ytan på sweet spot, och därmed få en överlägsen komfortkänsla.

Med sina underbara och fantastiska handledsskott är Sanyo Gutierrez, som tillsammans med Maxi Sanchez är de nya kungarna på World Padel Tour, tydlig med att «med den nya padelracketen Head Graphene 360 Alpha Pro kommer jag att utveckla mitt spel mer exakt, men utan att förlora kraft. Den här racketen har den perfekta balansen mellan kontroll och snabbhet, den gör att jag kan känna bollen mer i varje slag och få maximal kontroll i mitt spel», säger den argentinska mästaren.

Head Graphene 360 Alpha Pro materialets höjdpunkter

När det gäller de material som används i Head Graphene 360 Alpha Pro råder det ingen tvekan om att de är av högsta kvalitet och det mest avancerade från Head. Kolfiber är faktiskt stjärnmaterialet, eftersom det till 100 % används både i fronten och i ramen, och med olika funktioner.

På det hela taget återspeglas alla de tekniska egenskaperna hos den nya Graphene 360 Alpha Pro i en av de mest balanserade racketarna för padelspel som du hittills har kunnat hitta på marknaden. En stor del av skulden beror på att denna nya padelracket har en droppform och en medelhög balans, kryddat med en stor sweet spot. På detta sätt blir bollutgången helt enkelt spektakulär, och med det extra värdet av att uppnå en hög grad av precession i varje slag. Det är inte förvånande att effektiviteten i Sanyo Gutiérrez slag överstiger 85 %, och här har hans padelracket mycket att säga.

Inte heller kan designen och estetiken på denna padelracket Head Graphene 360 Alpha Pro, mycket elegans och stil med en lyckad kombination av svarta och grå toner.

Head Graphene 360 Alpha Pro är utan tvekan det perfekta vapnet för att göra skillnad med maximal precision och kontroll över bollen.

Rekommenderas den för nybörjare?

Det är en racket som kan överraska motståndaren med mycket kraft när du slår skott och får bollen över glaset. Men det är också en racket som utmärker sig för sin utmärkta kontroll. Varumärket definierar faktiskt själv denna känsla som om det vore en handske, med ett vapen som utmärker sig för sin manövrerbarhet och precision.

Därför riktar sig Head Graphene 360 Alpha Pro till avancerade och professionella spelare. Den tillhör märkets högsta sortiment, för padel på tävlingsnivå

Padelracket Sanyo


Slutsats: Är det värt att köpa?

Head Graphene 360 Alpha Pro var en av de mest sålda racketarna 2021. Den är mycket mångsidig och riktar sig till många olika spelare, särskilt de som gillar kontrollspel eller defensivt-attackerande övergångsspelare.

Om du redan har en medelhög nivå i padel rekommenderar vi att du köper den och tar ditt spel till nästa nivå.

Denna produkt har av våra läsare bedömts med: 4,9 of 5

FAQ

Vilken professionell padel spelare använder den?

Det är Sanyo Gutierrez officiella padelracket. Topp 5 spelare i världen!

Vad kostar Head Alpha Pro?

På vår webbplats kan du hitta den för mindre än 2 000 kr. Utnyttja det senaste erbjudandet!