Saltar al contenido

Padelracket Dam: Analys och jämförelse av de bästa modellerna

Lätt padelracket dam

Padel är en mycket populär sport för både kvinnor och män. Faktum är att allt fler kvinnor i Sverige börjar spela padel. Därför ville vi göra ett urval av de bästa padelracket dam och analysera var och en av dem.

Om du letar efter padelracketar för män kan du besöka vår artikel om de bästa padelrackets.

Varför köpa en Padelracket Dam?

På onlinemarknaden finns det olika typer av padelracket dam som du bör känna till innan du väljer den som anges för dig baserat på dina fysiska förutsättningar och förmågor, för att kunna använda den som är mest bekväm för dig att spela.

I det här fallet är det viktigt att ta hänsyn till storleken på fälgen och handtaget på racketen, särskilt på grund av det faktum att kvinnor är mindre starka än män och för att uppnå största möjliga effektivitet i sina rörelser bör de använda en padelracket för kvinnor. efter deras behov.

Till exempel erbjuder de runda dig en bred kontroll och om de har en diamantform ger de dig mer kraft, medan du med en droppformig design får både kontroll och kraft under spelets genomförande.

I den här artikeln kommer du att upptäcka vilka bästa padelracket dam du kan välja för att få ut det mesta av styrkan i din arm och handled inom spelet paddeltennis; ta en stund att analysera var och en av dem.

5 Bästa Padelracket Dam

Vi har valt ut de alternativen för bästa padelracket dam för att analysera var och en av deras specifikationer och avgöra vad de kan bidra med till din sportprestation; speciellt när man väljer en padelracket dam nybörjare:

ADIDAS ADIPOWER WOMAN LITE 3.1


Det är en padelrack dam som gör att spelare på avancerad nivå kan få kraft på banan; den är lätt och behändig. Det är en modell från adipower-serien, med hög prestanda med diamantgeometri.

Dess struktur består av dubbelhöjda kolnerver fästa vid en ram som kommer att optimera din energi när du spelar, med ett arrangemang av hål som ökar bollens rotation; medan dess geometri och gummi gynnar känslan av komfort när du slår.

Den har en vikt på 345-360 gram, med en sweet spot-tjocklek på 38 mm i mitten och ett runt format, den stödjer intensiv träning utan att uppleva slitage.


Visa Pris

BULLPADEL VERTEX 03 WOMAN 2021


Det är en av de mest sålda bästa padelracket dam av märket Bullpadel, med sin traditionella diamantdesign och en medelhög balans som presterar mycket bra både i anfall och försvar, rekommenderas för professionella spelare.

Den sticker ut för att vara byggd med förstärkta kol- och nervkanaler, dess ytor gjorda med Xtend Carbon 12K-teknologi ger den mindre vikt och större styvhet; förutom sidoöppningar som ökar dess hanterbarhet.

Designen och materialen som används i dess utarbetande möjliggör bra bollutbyte och en bekväm träff. Den har en vikt mellan 365-375 gram, runt format, hög balans och en 38 mm ramprofil; Det är en av de perfekta padelracket dam för att vara lätt utan att offra andra egenskaper för spelet.


Visa Pris

ROYAL PADEL M27 WOMAN LIMITED


Denna padelracket för kvinnor har ett runt format som ger den större kontroll och har ett stort sweet spotområde. Det är idealiskt om du har en avancerad och professionell nivå och innehåller ett polyetengummi som tillåter korrekt utgång av bollen utan ansträngning.

I sin tur är dess trippelbrygga perfekt för att undvika smärta i armbågen, eftersom den har ett antivibrationssystem. Tillverkad av kolfiber, med grovhet på ytan för att förbättra bollens grepp och skriva ut olika effekter.

Dess vikt varierar från 350 till 370 gram, med en 38 mm profil och låg balans; med kärna av polyetengummi för mjuk beröring och hög stötdämpning. Även om kraften inte är dess starka sida; Det ger dig ett stadigt grepp för att kasta bollar med stor hastighet.


Visa Pris

ROYAL PADEL WHIP HYBRID WOMAN 2021

ROYAL PADEL WHIP HYBRID WOMAN 2021​


Det är en modell som används av många spelare av denna sport i världen, som Sara Pujals och Nela Brito. Dess design är modern, mycket feminin och gjord av kolfiber, med en vikt på 350 till 385 gram.

Dess kärna innehåller högdensitetsskikt av aluminiserat glasfibertyg plus en kombination av eva-gummi och polyeten. Dess form är rund och genomsnittlig balans.

Skapad för spelare på avancerad nivå som letar efter kraft i sina träffar utan att förlora kontrollen. Det är en av de mest kompletta bästa padelracket för kvinnor, med ett hybridformat som är mellan tårtårt och runt, samt en bred sweet spot som gör den lämplig för utveckling av olika spelstilar.


Visa Pris

BABOLAT DEFIANCE WOMAN

BABOLAT DEFIANCE WOMAN​


Ett padelracket dam måste kännetecknas av att du kan spela spelet bekvämt och få ut det mesta av din fysiska prestation; Precis vad som har väglett skaparna av Babolat Defiance Woman, eftersom den är gjord av mjuka material och lätt vikt, för att ge dig kraft utan ansträngning.

Dess form är rund och balanserad mot näven, vilket ger den större kontroll, med en ungefärlig vikt på 350 gram och en förstärkt central stång för att överföra kraft till bollen i varje träff.

Den har en kolfiberram, en tjocklek på 38 mm, och dess mediumbalanstyp; så om du är en defensiv spelare är det något för dig.


Visa Pris

Skillnader mellan Padelracket Dam och Padelracket Herr

Många märken av sportutrustning gör padelracket som rekommenderas specifikt för kvinnor eller män; trots att deras skillnader är väldigt få men extremt viktiga på spelplanen.

Bland de element som sticker ut är i första hand vikten; eftersom padelracketdammen brukar ha ca 340 gram ungefär medan de maskulina ligger i de 375 gram. Håller i båda profilen på 38 mm.

En annan utmärkande aspekt är vanligtvis dess design och färg; även om många varumärken föredrar att inte kategorisera sitt kön efter detta element. Men på marknaden hittar du många av dem i rosa eller fuchsia.

Tekniken och de resistenta materialen av hög kvalitet finns i padelracket dam – och padelracket herr; Även om man tror att kvinnor behöver ett mjukare blad, är padeltennis för kvinnor för närvarande lika krävande och intensivt som den som utförs av män, och kräver i denna mening applicering av en stor mängd kraft.

Padelracket Dam nybörjare

Det är möjligt att du börjar i padeltennisvärlden, kanske med en padel som tillhör en familjemedlem eller vän, men du bör veta att det rekommenderas att du använder en padelracket dam nybörjare som gör att du kan utveckla kontroll och kraft i ditt spel, till exempel de som är formade Teardrop med förstärkt kolfiberram.

Denna typ av sporttillbehör representerar ett ekonomiskt alternativ, lätt att hantera och när du väl avancerat i din träning kan du välja ett mer professionellt.

Bästa padelracket dam nybörjare

Efter en uttömmande analys där vi jämför material, design och priser valde vi ut de bästa padelracket dam nybörjare som du kan hitta på marknaden: Nox ML10 Pro Cup 10th Anniversary, Babolat Counter Vertuo, Bullpadel Flow Light, Head Flash 2021 och Adidas Drive 3.0.

Men en av de som sticker ut framför alla de tidigare på grund av sitt antal försäljningar, kundåsikter och att ha det billigaste priset på marknaden är Babolat Defiance Woman; Används av många spelare för att vara bekväm och mångsidig.


Köp Babolat Defiance Woman

Lätt Padelracket Dam: Har alla samma vikt?

Är vanligtvis mycket lättare än de som används av män; Bladen från 330 till 355 gram är perfekta om du har en vikt mellan 60 och 70 kg; Du kan till och med använda upp till 360 gram.

Men om din kroppsvikt är större än 70 kg, rekommenderas det att du väljer en modell av padelracket dam som överstiger 370 gram. Helst känns den bekväm i dina händer och låter dig utveckla den kraft som krävs för att exakt driva bollen till målpunkten.

padelracket dam


Vilken Padelracket Dam ska jag köpa?

För att välja den perfekta padelracket dam, som vi har kommenterat i den här artikeln, måste du ta hänsyn till faktorer som dess vikt, design och tillverkningsmaterial, vilket gör att den kan hållas i perfekt skick under åren.

Samtidigt bör du fundera på om du är en nybörjare eller en professionell spelare, med tanke på att många av egenskaperna hos den här typen av racket har utvecklats för att ge dem större grepp, styrka och kontroll, och därmed arbeta med olika spelstilar och Du kan få effekter på bollen för att få den att röra sig och överraska din motståndare.

Tänk på att modellerna med padelracket för kvinnor liten vikt, så de är snabba och hanterbara, vilket ger dig en snabb reaktion efter varje attack.

Välj den perfekta för dig inom padelracket dam nybörjare som vi har granskat, eftersom några av dem säkert kommer att uppfylla dina förväntningar och behov, eftersom de alla är bra alternativ, kolla in det.