Saltar al contenido

Bästa Padelskor Dam: Recensioner + Jämförelser + Rekommendationer​

padelskor dam

Efter att ha analyserat de bästa padelskorna och varför de är så viktiga att spela i är det dags att prata om de bästa padelskor dam. Om du är padelspelare och vill köpa nya skor rekommenderar vi att du läser till slutet.

Vi kommer att analysera de bästa alternativen i vår köpguide. Vi hoppas att du gillar den!

Padelskor Dam: Hitta de perfekta för dig

Padelskor dam är en oumbärlig del när vi bestämmer oss för att spela padel. Denna typ av sportskor har utformats speciellt för att ge kvinnliga padelspelare bästa möjliga upplevelse på banan.

Därför ger dessa padelskor ett bra grepp på banan, skyddar foten och garanterar den komfort, dämpning och hållbarhet som krävs för att utöva denna racketsport på ett effektivt sätt.

De nya padelskor dam har också en attraktiv design som säkert kommer att tilltala alla kvinnliga spelare. I vår sektion för padelskor för kvinnor hittar du det största utbudet, med otroliga priser och den bästa garantin.

De bäst säljande padelskor dam på marknaden

Låt oss börja med en lista över vad vi anser vara de 5 bästa padelskor dam . Alla är bästsäljare och används av professionella padelspelare:

Asics Gel-Resolution 8 Dam

asics gel-resolution 8 dam


Asics Gel Resolution 8 är en av de mest tekniskt avancerade skorna på marknaden, förutom att den har en speciell modell för kvinnor kan vi lyfta fram Flexion Fit-tekniken som förbättrar komforten. Den viktigaste egenskapen är att den har Gel i mellansulan, dess huvudsakliga dämpningssystem för att minska trycket från de mest aggressiva rörelserna.

Den har också en förstärkt tåhätte PGuard som ger den mycket mer grepp och ett material som kallas AHAR som ger skon mer motståndskraft.

Om du vill veta mer om denna modell och dess marknadspris, klicka på knappen nedan.


Visa Pris

Asics Gel Lima Padel 2 Dam

Kolla in de nya Asics Gel Lima Padel 2 dam padelskorna, en sko som är utformad för att skapa de bästa känslorna under matcherna. Tillverkade av material som garanterar komfort, motståndskraft och hållbarhet, samt en bekväm passform och total säkerhet så att du kan glida över hela banan.

Skorna har en SOLYTE-mellansula som ger lätt dämpning och energiåtergivning. Dessutom har den klassisk asics GEL-teknik som ger dig mjukare och stabilare landningar. EVA-gummisulan ger stöd och OrthoLite-sulan ger en stabilare gång och hjälper till med fukthantering.

Utan tvekan en av de bästa padelskor dam.


Visa Pris


asics gel-lima padel 2 dam

Asics Gel Fastball 3


Den tredje versionen av Asics «speed»-sagan har kommit ut på marknaden. Dessa Asics Gel Fastball 3 har strävat efter att förbättra materialens hållbarhet och särskilt sulorna, som är den del av skorna som slits mest på grund av kontinuerlig start och inbromsning.

Det är en mycket lätt modell som ger ett smidigt och snabbt spel till dem som bär dem. En av de bästa egenskaperna hos dessa Asics Gel Fastball 3 är sulan, den välkända «AHAR+». Detta är akronymen för Asics High Abrasion Resistance Rubber och innebär att det är ett extremt fast gummi som används i de områden där det finns mest nötning mellan skon och padelbanan.


Visa Pris

Babolat Movea Dam

Det är dags att prata om Babolat Movea Dam. En sko för de mest krävande padelspelarna som söker en sko med stor stabilitet.

Förutom den vackra designen är dess största fördel dess komfort. De passar din fot som en handske tack vare kombinationen av syntetiska material och tekniska tyger, och Ortholite-teknologin inuti skon tar hand om dina fötter i timmar.

En av årets mest sålda padelskor dam som används av allt fler professionella spelare.


Visa Pris


Balobal Movea Dam

Babolat Jet Ritma

Babolat Jet Ritma


De nya Babolat padelskor dam är en sko för alla typer av terräng som klarar av det höga tempot i tävlingarna samtidigt som de ger bästa möjliga prestanda.

När det gäller teknik har Babolat Jet Rima 360 Flex-teknik för en bekväm spelupplevelse och Matryx-teknik i överdelen för perfekt sidostabilitet, överlägsen andningsförmåga, komfort och lätthet.

Babolat Jet Ritma damskor är idealiska för krävande kvinnor som inte nöjer sig med vilka skor som helst, eftersom Ritma damskor är de mest kompletta skorna som ger dig det bästa greppet, komforten och flexibiliteten i dina matcher.


Visa Pris

Skillnader mellan padelskor dam och padelskor herr

De bästa padelmärkena lanserar stora kollektioner varje år. Det finns modeller av padelskor för alla nivåer och stilar. Du vet säkert att de tillverkar skor som är särskilt utformade för män och kvinnor. Om det finns skomodeller som har en damversion och en herrversion måste det finnas en anledning, eller hur?

Mäns och kvinnors morfologi är olika. Därför skapas en modell av tränare för varje kön. En av de frågor som de flesta padelspelare ställer sig är om en man kan använda en sko som är utformad för kvinnor. Det skulle säkert inte göra någon större skillnad, men kanske kunde han känna sig lite annorlunda. Det mest tillrådliga är därför att använda skor som är utformade för ditt kön, eftersom de har skapats och testats för det ändamålet.

Detta är de tre största skillnaderna mellan padelskor dam och padelskor herr:

Färger

En av de mest uppenbara och de som du märker vid första ögonkastet. Många gånger är det mycket lätt att avgöra om en tränare tillhör en man eller en kvinna. Det räcker med att titta på dess utformning. Vanligtvis har padelskor dam mer feminina mönster och färger, inklusive rosa, fuchsia, rosa och pastellfärger, även om detta naturligtvis inte alltid är fallet.

Vikt

Detta är en av de viktigaste skillnaderna som kan påverka känslorna när du hoppar på banan. I allmänhet har män en annan anatomi än kvinnor. De kan vara tyngre på grund av skillnader i ben och korpulens. Det är därför som. Därför är mäns padelskor vanligtvis tyngre. Å andra sidan är padelskor dam något lättare, flexibla och möjliggör mycket smidigare rörelser.

Storlekar

På grund av anatomiska skillnader är mäns fötter vanligtvis större. Kvinnors fötter tenderar däremot att vara något smalare. Det är därför som skons struktur kan variera beroende på kön och bli smalare för kvinnor och bredare för män. Det är mycket troligt att om du tar på dig en sko som är avsedd för det motsatta könet kan den kännas för trång och för bred, även om den är i din storlek.

Padelskor Dam: Vilka aspekter bör jag utvärdera innan jag köper?

Om man bortser från färger, design och liknande, måste man ta hänsyn till flera saker när man väljer ett par padelskor dam:

  • Komfort: Skorna ska vara bekväma och du ska känna dig bekväm i dem. Tänk på att du kommer att göra många rörelser, accelerationer, inbromsningar, svängar osv. Det är lämpligt att ha en halv storlek större än vad du behöver, eftersom tårna hela tiden slår mot skon i dessa rörelser.
  • Stabilitet: Du kan inte ha mycket tajta skor, eller tvärtom. En för stor sko försvårar ditt spel och kan orsaka skador.
  • Dämpning: Det förebygger eventuella skador och fördröjer även din trötthet. Du kommer att prestera bättre på planen.
  • Hållbarhet: En kvalitetssko som är stark och tålig ger dig mer nytta i ett konstant spel i denna sport.
  • Grepp: Greppet är viktigt. Framför allt vid start, plötsliga inbromsningar, svängar… att din sko är starkt förankrad i banans golv gör att du kan spela bättre och förebygga skador.
  • Andas: Vi måste ha torra fötter. Att spela med våta fötter är inte särskilt fördelaktigt eller bekvämt. Du bör välja skor som låter dina fötter andas.