Saltar al contenido

Bästa padelväska 2023: Analys och rekommendationer

padelväska

Padelväska används inte bara för att bära din padelracket eller dina bollar. De kan också användas för att förvara skor, handdukar, krämer och andra hygienartiklar samt kläder som vi använder efter leken.

Därför är det lika viktigt att ha en bra racket som att ha ett förstklassigt racketställ. På Padel-Guide kommer vi att analysera och jämföra de bästa alternativen på marknaden så att du kan köpa den som du tycker bäst om.

Vad är Padelväska till för?

Racket och boll är de två oumbärliga elementen i padelvärlden. Utan dem skulle det inte finnas några matcher eller träningspass. Men en inte mindre viktig accessoar för alla spelare, särskilt för de mest professionella, är padelväskor eller padelväska.

Normalt sett är detta det föremål som spelarna använder mest för att förvara sina saker. De finns i olika storlekar och det finns inget padelmärke som inte kan erbjuda dig en. För utrymme och komfort är det det mest tillrådliga för alla spelare.

Priset ligger vanligtvis mellan 350 och 1000 KR, beroende på faktorer som utrymme, antal fack eller kvalitet. I den här artikeln i vår blogg får du veta allt du behöver veta om dem.

Bästa Padelväska 2023

Vi har sammanställt en lista över vad vi anser vara de 5 bästa padelväskorna som finns på marknaden. Ta en titt på varje alternativ och välj det som du tycker bäst om!

Nox Thermo Pro Padel

nox thermo pro series


Den här modellen anses vara den bästa padelväska på marknaden, som kommer till oss från NOX. Den är mycket rymlig, med huvudfack med sidoöppning -> Den rymmer upp till 3 padelbats och kläder.

Den har ett Nox ThermoTech (termiskt) fack med sidoöppningssystem ☞ I den här delen av padelstället kan du ta med dig 2 padelrackets och flaskor.

I den främre fickan kan du lägga nycklar, plånbok eller mobiltelefon i den, och det finns också en ficka som är perfekt för skor med luftning.

Väskans storlek är 60 cm x 27 cm x 30 cm, den har huvudfack med sidoöppning, ergonomiskt huvudhandtag, ficka för klubbkort, en mycket lätt vikt och märket rekommenderar den för användning under hela säsongen.


Visa Pris

Varlion Ergonomic

Dags att prata om en annan av de bästa padelväska med den här modellen från Varlion. Den finns i två färger att välja mellan, gul eller blå. Det finns ingen prisskillnad mellan dessa två alternativ.

Båda färgerna är fluorin, med en estetisk design som avgränsar facken, med nya starka dragkedjor i metall.

Den har 2 fack på båda sidor för att förvara de 2 paddlarna, med ytterligare 2 fickor på båda sidor som gör att du kan förvara dina saker bekvämt och säkert och se till att allt alltid reser i bästa möjliga förhållanden.

Varlion Ergonomic är 64 cm x 10 cm x 36 cm stor och väger mycket lite, vilket gör den idealisk för att bära den från en plats till en annan.


Visa Pris


Bullpadel Hack Big Capacity Pro


Vi fortsätter med Bullpadel Hack bag, vi lyfter fram dess bombsäkra konstruktion, eftersom sidorna är halvstyva, eftersom materialet är skyddat mot stötar. Dessutom är det Paquito Navarros padelväska och återkommer med en ny design i svart och blått, som matchar den kraftfulla Hack-racketen!

Tillsammans med Vertex racketväska är den den största i 2023 års kollektion. Den är uppdelad i två sidofack som kan rymma flera racketar, båda med termofunktion för att undvika extrema temperaturer.

Dessutom är huvudfacket rymligt och lättåtkomligt, vilket gör att du kan separera dina skor i ett separat fack. Dessutom har du alltid dina personliga tillhörigheter nära till hands tack vare de små facken och undviker ryggsmärtor med dess skydd.


Visa Pris

Adidas Pro Tour

Vi presenterar Adidas Pro Tour padelväskor, som fortsätter för ytterligare en säsong. Den har tillverkats med de mest motståndskraftiga materialen samt vadderade skydd för att garantera en fantastisk prestanda för spelaren. Den här säsongen fortsätter den att vara den bästa padelracketen för professionella spelare. Den svart-orange versionen är den som spelaren Alex Ruiz har gjort!

Enligt oss är det en av de största racketväskorna du kan hitta, så den kommer att lösa alla spelares utrymmesproblem: den har två sidofack för flera racketar, varav ett med termoteknik.

Den har också en huvudficka med dubbla dragkedjor och ett nätfack för att lufta dina skor. Materialet är vattentätt, så även regn hindrar dig inte från att spela på planen.


Visa Pris


Adidas Pro Tour Bag

Bullpadel Tour

Bullpadel Tour bag


Bullpadel Tour är tillverkad av 100 % polyester och är en av de mest framgångsrika padelväskorna i Sverige. Den enkla designen och den praktiska möjligheten att förvara alla föremål gör den till ett av de mest intressanta alternativen på marknaden.

Den används av både män och kvinnor och finns i olika färger. Måttet är 54 x 29 x 24 cm.


Visa Pris

Typer av Padelväska: Vilka finns det?

Om du går ut på marknaden kan du hitta ett stort antal olika typer av padelväskor, var och en beroende på vad spelaren letar efter. Därför är det viktigt att du identifierar vilken typ av padelbag du behöver eller vilken som passar dig bäst. Här är de 5 typerna av padelväska som finns:

Padelväska XXL

Dessa padelväskor har många fördelar när det gäller utrymme. Du kan bära upp till fyra padelracketar och flera föremål och tillbehör som bollar, skor, handdukar osv. Den enda nackdelen är att storleken gör dem svåra att transportera och att de vanligtvis är tyngre än andra

Padelväska förstärkt

Vissa racketracketar är säkrare än andra. Dessa typer av racketställ har ett styvare material på utsidan för att hålla racketarna säkra och förhindra att de deformeras när de träffas.

Padelväska vattentäta

Denna typ av paddelracketar har en mycket eftertraktad egenskap. De är vattentäta. Tack vare denna egenskap blir paddlar och bollar som du förvarar i dem inte blöta, även om regnvatten faller på dem.

Padelväskor med skofack

Dessa padelväska är inte särskilt stora, men de har ett utrymme så att du bekvämt kan förvara dina skor i dem. På så sätt kan du ta med dig väskan till jobbet eller någon annanstans och sedan gå direkt till ditt padelspel.

Padelväska med handtag

Den här typen av padelväska är de mest bekväma att bära. Om du ska gå till domstolen är det dessa du behöver. Om du reser med bil kan du kanske klara dig utan dessa typer av racketväskor eftersom de är lätta att transportera.

Padelväskor


Köpguide: 4 tips innan du köper en Padelväska

Efter att ha analyserat de bästa alternativen för padelväskor på marknaden och vetat vilka typer av väskor som finns vill vi göra ditt köp lättare med en enkel köpguide.

Vi kommer att identifiera vilka funktioner som är viktigast och vad du bör titta på innan du köper en padelbag:

1. Vad behöver du verkligen bära med dig?

Brukar du ha skor på dig, brukar du ha med dig mer än ett padelracket, duschar du på klubben efter att ha spelat? Detta är några grundläggande frågor att besvara. Om svaret är ja, skaffa en stor paddelväska som är bekväm att bära.

Om du däremot vanligtvis har med dig ditt padelracket, en t-shirt att byta om i och lite annat, räcker det gott och väl med en mellanstor padelväskor. Du måste vara praktisk i ditt val för att få ut det mesta av det.

2. Komfort

Vanligtvis är det bekvämast om ditt padelställ har handtag så att du lättare kan flytta runt det.

Även om resan ofta är kort eftersom du åker bil, undviker du ryggskador eller överbelastning av någon del av kroppen. Därför rekommenderar vi att du utöver en snygg design eller ett visst märke köper en padelbag som är bekväm för dig.

3. Skydd och motståndskraft

Andra mycket viktiga aspekter är skyddet av det vi har i paddelstället, så att det inte skadas eller försämras med tiden.

I padelracketarna finns viktiga och dyra material, t.ex. padelracketar eller padelskor, så det är lämpligt att leta efter ett padelställ som är tillverkat av vattentäta material. För padelracketar rekommenderas också att de har ett fack som isolerar temperaturen. Om vi lämnar racketen i solen och den inte har något värmefack kan racketen deformeras eller gummit påverkas.

Racketens motstånd mäts av materialet som den är tillverkad av. Skillnaden är lätt att känna om man tar en billig och en dyr produkt. Vissa padelväskor är robusta och skyddar det som finns i dem.

4. Hur mycket pengar vill du spendera på ditt padelväskor?

Din budget kommer att påverka valet av padelställ, och mycket, när det gäller valet av padelväska.

Tänk på hur mycket du vill spendera och leta inom det intervallet. Men inte bara det, leta också efter paddelracketar som överstiger din budget. Om du märker att den har bättre funktioner än de du har tittat på och skillnaden i pengar inte är stor, ska du utan tvekan köpa den bästa!

Ibland tenderar vi att välja det billigaste när vi letar efter en produkt som vi kommer att använda ofta. Om så är fallet ska du köpa en paddelhållare av hög kvalitet. Vi talar om en kostnad på cirka 750-1000 kr.

Slutsats: Vilken padelväskor ska man köpa?

Är du redan säker på vilket alternativ som är bäst för dig? Vi hoppas att vår köpguide för padelväska har hjälpt dig. Kom ihåg att följa de kriterier som vi har nämnt ovan och ta en titt på de 5 bästa alternativen på marknaden som vi rekommenderar.

Analysera och jämför varje alternativ och deras priser och välj det som intresserar dig mest. Om du fortfarande är osäker kan du läsa andra artiklar på vår webbplats för att få veta mer om Padel.

Om du behöver hjälp, finns här några frågor vars svar kommer att hjälpa dig att bättre lösa dina tvivel om inköp:

  • Hur många gånger i veckan spelar jag? Ju mer du spelar, desto mer måste du investera.
  • Duschar du på klubben? Ju mer du behöver bära, desto större bör den vara.
  • Hur många padelracketar brukar du ha med dig? Om du har med dig mer än en paddel behöver du ett stort paddelställ.
  • Brukar du slänga dina skor i din paddelväska? Om så är fallet, leta efter en paddelväska med ett särskilt fack för skor.