Saltar al contenido

Siux Fenix 3k

Siux Fenix 3k review

Känner du padelspelaren Javier Ruiz? Om så är fallet är du säkert intresserad av att känna till egenskaperna hos hans padelracket: Siux Fenix 3k. Vi analyserar dess bästa egenskaper och de fördelar som det erbjuder sina spelare. Är du intresserad?

Du kan också läsa vår artikel om de bästa padelrackets.

Siux Fenix 3k Review

Siux Fenix ​​​​3k padelracket är ett team som kombinerar motstånd, kontroll och kraft på ett balanserat sätt; Den har en utmärkt dubbelrörformad kolfiberram som ger otrolig hållbarhet trots frekvensen eller antalet slag som utförs med den.

Den föddes som en uppdatering av spaden som användes av den berömda atleten Javi Ruiz; som vissa modifieringar har tillhandahållits för att ge den bättre balans, bibehålla dess aramidförstärkning i nacknivå och ett effektivt antivibrationssystem, för att minska skador på armen eller armbågen.

Siux Fenix ​​3k är ett spanskt märkesracket, tillverkat för hand med högkvalitativa material, för de spelare som styrs av en offensiv stil där stor kraftanvändning sticker ut i att slå bollen och optimala slutpassningar i varje spel.

Det bör noteras att skillnaden mellan Siux Fenix ​​3k och dess syster, Fenix ​​12K, ligger i styvheten på slagytan; just så att den kan anpassas till varje typ av spelares mål och behov.

Viktiga egenskaper hos Siux Fenix 3k 2022

Siux Fenix ​​​​3K 2022, som nämnts ovan, låter dig släppa lös all din kraft på bollen utan att förlora den väsentliga kontrollen över den; tack vare dess egenskaper och tekniska specifikationer:

 • Slagyta av 3k kolfiber, matt och slät.
 • 5-lagers Ultra Soft High Recovery EVA-typ kärna.
 • Dess form är en omvänd droppe.
 • Den har en vikt på 365 gram och en 38 mm dubbel rörformad
 • Det är en mångsidig
 • Ditt saldo är medelhögt.
 • Idealisk för avancerade spelare eller proffs.

Siux Fenix 3k

✅ Siux Fenix 3k har modifierats för att bli mer balanserad och ha en mångsidig stil. Den tidigare versionen fokuserade på maktspel, med en hög balans. Men nu ser vi en medium balans och ett teardrop-format för att hitta en balans mellan kontroll och kraft. Den här racketen rekommenderas för avancerade och professionella spelare som letar efter ett mångsidigt beteende för att kunna attackera vid nätet, men också för att försvara sig nära bakväggen. Köp den till bästa pris här:
Visa Produkt

Fördelar med Siux Fenix 3k modellen

Siux Fenix ​​3K är ett padelracket med vilket spelaren ger bollen en hög hastighet, samtidigt som den alltid behåller kontrollen över den; med en yta som hjälper dig att öka kraften som appliceras, men ger slag som är mer bekväma och effektiva; ytterligare:

 • Siux Fenix ​​​​3k erbjuder hög återhämtning vid slag.
 • Ger extra driv till bollen.
 • Antivibrationssystem för att minska spelarens skador.
 • Fullt balanserad och hanterbar.
 • Siux Fenix ​​​​3k är flexibel och ger högre hastighet.
 • Maximal prestanda i kraft, kontroll och motstånd.

Vilken typ av spelare rekommenderas den för?

Siux Fenix ​​3K 2022 är ett padelracket som uppstår för att möta behoven hos avancerade och professionella spelare; som är intresserade av att ha ett sporttillbehör med mångsidigt beteende, särskilt under attacker på nätverksnivå; men som i sin tur svarar snabbt när de måste göra försvaret fäst vid bakväggen.

Kort sagt, Siux Fenix ​​​​3K är en idealisk padelracket för de spelare som har erfarenhet av denna sport och vill spela ett kraftfullt spel utan att tappa balansen i sina skott på bollen på någon nivå av spelet.

Siux Fenix ​​3k kan dock användas av nybörjare som vill använda den för att spela ett mer aggressivt spel, vilket ger bollens hastighet, exakta effekter och kontroll med varje skott, tack vare dess breda manövrerbarhet.

Är det en unisex-racket?

Denna Siux Fenix ​​3K 2022 modell finns i svart, kombinerat med sin logotyp och blå detaljer, den är unisex och har ett elegant och diskret fodral.

Hålen på Siux Fenix ​​3K 2022 har fördelats jämnt över hela dess sweet spot, vilket skapar tillräcklig flexibilitet i den; samtidigt som dess handtag är riktigt bekvämt och lätt att hålla.

Siux Fenix 3k prisjakt

Siux Fenix 3k prisjakt

Siux Fenix ​​​​3K är tillgänglig på onlinemarknaden till ett pris av 3 695 € som du kommer att ha tillgång till genom att gå in via vår exklusiva länk. Gå in och du kommer att se att du inte hittar något liknande erbjudande någon annanstans i tävlingen.

Rekommenderar vi att köpa Siux Fenix 3k 2022?

Utan tvekan är Siux Fenix ​​​​3K ett högpresterande padelracket, med vilket du kan uppnå bättre sportprestanda; öka din spelkapacitet och förmåga att dominera och reagera aggressivt på din motståndares attacker på banan.

Med den kommer du att ge slag som kommer att driva bollen i hög hastighet och du kommer snabbt att försvara alla motangrepp du får; att detta Siux Fenix ​​3K är det bästa spelverktyget som du kan välja bland de som för närvarande finns på marknaden idag.

FAQ

Vilken professionell padel spelare använder den?

Det är den spanska spelaren Javi Ruiz officiella racket. En av de bästa på World Padel Tour!

Hur mycket kostar Siux Fenix 3K?

Siux Fenis 3K har ett originalpris på 3 000 kr men på vår webbplats kan du köpa den för 2 600 kr. Utnyttja vårt erbjudande!

Denna produkt har av våra läsare bedömts med: 4,9 of 5