Saltar al contenido

Wilson Carbon Force Pro: Samlingens stjärnmodell

wilson carbon force

Om vi tidigare har analyserat Wilson Carbon Force-kollektionen är det dags att upptäcka märkets flaggskeppsmodell; Wilson Carbon Force Pro. Ett alternativ som ger maximal kraft och kontroll för de mest konkurrenskraftiga avancerade spelarna.

Med nya funktioner och en modernare design är den för många en av de bästa racketarna i världen. Vill du veta mer?

Wilson Carbon Force Pro Review

Racketen som vi analyserar idag är en idealisk racket för spelare på mellannivå och till och med avancerade spelare som vill ha god manövrerbarhet. Om du letar efter kraft i en racket är detta inte racket för dig. Å andra sidan är den idealisk för en forehandspelare som vill ha mer kontroll i sitt spel. Han kommer att känna sig säker i sina skott, tack vare dess stora sweet spot.

Wilson Carbon Force Pro har en stor sweet spot. Den lätta vikten och den medelhöga balansen gör den till ett utmärkt val för spelare som har lidit av armproblem och undviker överansträngning. Racketens vikt är fördelad över hela racketen, vilket är normalt för racketar som är avsedda för försvar.

Kärnan är tillverkad av FOAM-gummi, ett material som tack vare sina egenskaper ger racketen en bra effekt. Ytskiktet och dess kolram är också bra för racketens livslängd och gör den mer motståndskraftig.

Ett annat kännetecken som sticker ut vid en första anblick är de grova ytorna. Till skillnad från andra racketar ville Wilson använda nästan hela ytan för att placera de små bi-panelerna som ger bollen en extra effekt vid slaget.

Wilson Carbon Force Pro Black


 • Säsong : 2020
 • Rammaterial : 100 % kol
 • Ramprofil: 38 mm
 • Gummimaterial : EVA Soft
 • Balans : Medel
 • Form : Dropp
 • Vikt: 365 gram


Visa Pris

Wilson Carbon Force Pro Technology

Wilson Carbon Force Pro har följande teknik:

 • TRI HEX GRIP: Grov slagyta som är utformad för att ge bäst spinn under slaget.
 • CARBON FIBER FACE: Kolmaterial av högsta kvalitet tillverkat på rackets yta.
 • PADEL GUARD: Skydd som ingår i ramen för att förlänga ramens livslängd mot friktion på grund av slag under spel.
 • SHARP HOLE TECHNOLOGY: Mycket vassare stansningssystem som ger bollen en imponerande spinn och är mer motståndskraftig mot att rivas.
 • COREFOAM: ultramjukt gummi som ger den bästa slagkänslan tack vare sin maximala återhämtning.
wilson carbon force pro review


För vilken typ av spelare rekommenderas den?

Wilson Carbon Force Pro är en särskilt intressant racket för mellanstora forehandspelare. Racketens kontroll och manövrerbarhet är lättare att hitta än med andra alternativ på marknaden.

Om du är en offensiv spelare bör du kanske leta efter andra alternativ, eftersom Wilson Carbon Force är perfekt för mer defensiva spelare som har ett högt motstånd.

Tack vare det överkomliga priset passar den för alla plånböcker. Det är en av de mest prisvärda padelracketarna på marknaden.

Wilson Carbon Force Pro Black

Designen och färgen på Wilson Carbon Force Black gör den till en favorit bland spelarna. Det är en bästsäljare över hela världen. Den finns också i svart/grön men enligt vår mening är den vackraste den svarta.

Den erbjuder maximal prestanda tack vare sina material och en bra balans mellan kontroll och kraft (med en balans som alltid går mot kontroll) tack vare karbon och skum. Den ger oss överraskande effekter tack vare sin grova yta och en fantastisk manövrerbarhet tack vare sin låga vikt och den medelhöga balansen som fördelar denna vikt över hela racketen. Större hållbarhet och vridstyvhet tack vare konstruktionen i kolfiber.

Slutsats: Ska jag köpa denna Padel Racket?

Det är en mycket lätt racket med vilken vi kan placera bollen där vi vill ha den. Känslan av bollen är helt enkelt unik, något som även de andra Carbon Force-modellerna har.

Det är en racket som är mer inriktad på defensiva spelare som söker kontroll snarare än kraft. Rekommenderas varmt för både avancerade och medelmåttiga spelare.

Kort sagt är det ett mycket bra alternativ så länge du är mer defensiv än offensiv.