Saltar al contenido

Wilson Carbon Force: Kraft och kontroll till bästa pris

wilson carbon force

Ett av de största sportvarumärkena genom tiderna, Wilson, presenterar en av de mest efterlängtade racketkollektionerna: Wilson Carbon Force. En kollektion som kan definieras som total kvalitet, makt och kontroll.

Tillverkad för de mest krävande spelarna som vill ha högsta kvalitet. Vänta inte längre och ta chansen att få en av de bästa Wilson-racketarna i dina händer.

Wilson Carbon Force funktioner

Wilson Carbon Force padelracketar är ett av de bästa exemplen på kvalitet och teknik 2019. De siktar på att bli en av de mest eftertraktade favoriterna bland padelspelare. Dessa racketar har tillverkats med starka material och strukturer för att klara intensiva matcher. Dess system och komponenter erbjuder ett lätthanterligt och bekvämt spel med bästa möjliga kraft och kontroll, beroende på behoven.

Detta är den teknik som finns i den nya serien Wilson Carbon Force-bats:

 • Sharp Hole: Strategisk håltagning som syftar till att förbättra känslan av bollen och förbättra greppet för spin.
 • Tri-Hex Grip: De yttre kärnytorna har en struktur som förbättrar bollspinnet.
 • Padel Guard: Detta är en osynlig och aerodynamisk tejp som förstärker racketens struktur och ökar dess hållbarhet och motståndskraft.
 • Sublime Grip: Den här tekniken består av mikroperforeringar på ytan av skivorna för att förbättra mjukheten, greppet och fuktkontrollen.

Wilson Carbon Force

   Säsong : 2019
   Rammaterial : 100% Kol
   Ramprofil: 38 mm
   Gummimaterial : EVA Soft
   Känsla : Medium
   Form : Dropp
   Vikt: 365 gram
Visa Produkt

Vilken typ av spelare rekommenderas den för?

Det finns ingen perfekt racket, utan snarare en racket som matchar dina egenskaper och spelpreferenser. Wilson Carbon Force är din racket om du är en spelare som brinner för att styra bollen med precision, samtidigt som du vill ha en mångsidig racket med vilken du kan vara mer aggressiv när stunden kräver det.

Eftersom det är en rackett av hög kvalitet har den ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris jämfört med andra racketar på avancerad nivå.

Dessutom är Wilson Force Carbon idealisk för spelare som letar efter en racket med låg vikt, eftersom den med cirka 365 gram är ganska bra. Men även om det vanligtvis inte påverkar spelet särskilt mycket, tenderar det att hoppa över färgen vid minsta förändring, vilket är svårt att förstå eftersom det finns andra fladdermöss som inte förlorar ett uns av sin design. När det gäller hållbarheten hos Wilson Carbon Force kan den hålla i högst 8 månader för en avancerad spelare som spelar 3-4 matcher i veckan.C

Wilson Carbon Force Black/Grey VS Wilson Carbon Force Black/Blue

Gillar du lamellerande färger? 

Wilson Carbon Force 2019 finns i grått och svart eller svart och blått. Funktionerna kommer att vara desamma, bara färgerna i designen kommer att ändras. För att jämföra dem kan du klicka på bilden och komma till deras produktblad. Du kan också hitta wilson carbon force black/green, som har svarta och gröna färger. Mycket trevligt!

Eleganta färger som ger din padelracket en seriös och professionell design. Designen har också det klassiska «W» som alla Wilson-racketar har.

wilson carbon force pro review

Vilka andra padelracketar finns i Wilson Carbon Force kollektionen?

Tack vare Wilson Carbon Force 2019 racketens popularitet har det amerikanska märket släppt nya modeller de senaste åren. I syfte att diversifiera kollektionen har man uppnått stor försäljning med andra modeller som Wilson Carbon Force Pro, Smart och Force Lite.

Om du vill veta mer om dessa modeller hittar du mer information om dem på Padel-Guide. För nybörjare och spelare på mellanstadiet är den normala Wilson Carbon Force i alla fall det bästa alternativet av alla. De kommer att ha mycket lättare att behärska den och få ut det mesta av den.

Slutsats: Är den värd att köpa?

För att sammanfatta kvaliteterna hos Wilson Carbon Force kan vi påminna om att den utmärker sig i kontroll utan att glömma kraften tack vare sin droppform och väl centrerade balans. När det gäller sammansättningen är ramen tillverkad av kol medan ytorna är gjorda av glasfiber och en mjukare känsla med skumgummikärnan.

Det är en padelracket som vi rekommenderar till 100 % till spelare på mellannivå. De som vill fortsätta att förbättra sin nivå, och även de som befinner sig på en mer avancerad nivå. Det är också ett mycket intressant alternativ för nybörjare, eftersom det är lätt att behärska racketen. Kort sagt är det ett av de mest kompletta och intressanta alternativen på marknaden. Vad väntar du på?

FAQ

För vilka spelare rekommenderas Wilson Carbon Force?

Det här är en perfekt racket för spelare som är medel- eller avancerade. Den är mycket lätt att hantera och mycket mångsidig. Ett bra alternativ för alla typer av spelare!

Hur mycket kostar Wilson Carbon Force?

Originalpriset är 1 500 kr, men på vår webbplats kan du köpa den för 1 100 kr. Begränsat erbjudande!

Denna produkt har av våra läsare bedömts med: 4,9 of 5