Saltar al contenido

Wilson Padel Racket

Wilson Padel Racket: Vilka är de bästa alternativen för 2021?

Padel Wilson

Wilson Padel racket är produkter av högsta kvalitet med en tillverkning som tar hand om alla detaljer. Wilsons racketar riktar sig till amatörer och professionella spelare på alla nivåer och har överkomliga priser för alla budgetar.

I vår Padel-Guide guide för padelracketar kommer vi att upptäcka vilka de bästa alternativen är för denna padeljätte.

Wilson Padel: Varför är dina produkter värda att köpa?

Köp din Wilson Padel racket till bästa pris med maximal prestanda. Sedan 1914 utrustar Wilson de bästa idrottarna i världen, 100 år efter att ha nått racketvärlden går Wilson över till paddelvärlden. Wilson padelracketar är av högsta kvalitet och passar alla spelare.

Wilson padel racket tillverkas med den senaste tekniken på marknaden tack vare sina starka kopplingar till tennisvärlden. Majoriteten av modellerna i sin kollektion, praktiskt taget alla toppmodeller inkluderar kol i all sin tillverkning, som en av favoritmodellerna Carbon Force, en försäljningssuccé år efter år som Wilson alltid fortsätter att ta fram, det är en padelracket med en bra touch och mycket väl kompenserad både i kraft och kontroll, med en stor sweet spot som hjälper oss att vinna de svåraste punkterna.

Vilka är de bästa Wilson Padel Rackets 2021? – TOPP 5

Att välja en Wilson padel racket tar tillräckligt lång tid för att hitta din typ av spel. Därför har vi sammanställt ett stort urval av de bästa Wilson-racketarna som du kan hitta 2021. Var uppmärksam!

Wilson Bela Elite


Wilson Bela elite padel

Företaget Wilson har presenterat sitt nya sortiment av padelracketar för den nya säsongen World Padel Tour 2021. Under hela 2020 har Fernando Belasteguín utvecklat en serie produkter som han gillar och som bland annat har resulterat i denna magnifika Wilson Bela Elite-racket.

Wilson har utvecklat den här avancerade racketen för avancerade spelare. För att göra det har de valt material av bästa kvalitet i alla delar av Wilson Bela Elite-racketen. Röret och de platta delarna är tillverkade av 3K kol. I kärnan på den här racketen har Wilson valt ett mjukt eva-gummi. Den valda formen är en droppform som ger en balans på 260 mm. I plattan finns en stark ojämnhet som gynnar effekten i varje slag.


Visa Pris

Wilson Bela Pro

Wilson Bela Pro, liksom resten av racketarna och produkterna i BELAs padelkollektion, kombinerar den högsta kvaliteten och tekniken som varumärket tillämpar samt det ständiga stödet från Fernando Belasteguín under hela denna tid.

Resultatet har blivit en total paddelracket som perfekt kombinerar kraft och kontroll för att få ut det mesta av spelet på banan.


Visa Pris


Wilson Bela Pro

Wilson Bela Team Padel


Wilson Bela Team

Slutligen kommer vi till den mest spelbara racketen i Wilsons nya Fernando Belasteguin-kollektion, Bela Team.

Den är mer inriktad på mindre erfarna spelare och har bland annat ett vävt glasfibermaterial för stabilitet, en ytstruktur med pilmönster för ökad spinn och en snygg design med infraröda accenter och Belas signatur.

Paddeln innehåller ett armband med sloganen «En Belasteguín ger aldrig upp» med dotterns spanska handstil, en inspirationskälla för Bela när han mötte sina svåraste hinder både på och utanför planen.


Visa Pris

Wilson Carbon Force Pro

Wilson Carbon Force Pro har en mycket attraktiv och sofistikerad design, med en lätt vikt som ger bekväm hantering för avancerade eller medelmåttiga spelare som vill höja sin nivå. Den har en ram och ytor i kol som gör den otroligt hållbar och en grov struktur som gör att den ger mer spinn. Wilson Core Foam-gummikärnan förbättrar precisionen vid varje bollutgång.

Det här är en speciell racket för mellanstadie- eller avancerade spelare vars spelprofil är mer inriktad på att uppnå högsta möjliga precision i varje slag, men som inte missar möjligheten att överraska sin motståndare under anfallet.


Visa Pris


wilson carbon force pro black

Wilson Badle Padel Pro


wilson badle padel pro

Här finner spelare med höga krav en mångsidig padelracket. Top of the line från Wilson!

Racketen är droppformad vilket innebär att sweetspotten ligger högre upp i racket, och ger spelaren en bra kombination av fart och kontroll.

Denna padelracket har Wilsons Carbon Fiber Face och Tri-Hex grip yta, vilket resulterar i bättre grepp och skruv i bollträffen samt en solid och skön träffkänsla.


Visa Pris

Hur mycket brukar Wilson Padel Racket kosta?

Tack vare varumärkets ansträngningar och innovationer för att positionera sig i toppen av marknaden har Wilson produkter som är mycket populära bland spelarna.

Idag vill vi dock fokusera på några av de bästa Wilson-padelracketarna just nu. Men innan vi går in på detaljer måste vi lyfta fram en fördel med Wilson padel racket jämfört med andra konkurrenter, och det är inget annat än det oslagbara priset.

Tack vare de mycket konkurrenskraftiga priserna har Wilson padel racket en stor acceptans på marknaden, särskilt bland de spelare som precis har börjat i padelvärlden och letar efter billiga padelracketar.


Wilson Padel Racket

Var kan man köpa det bästa Wilson Padel Racket?

Wilson är ett av de mest kända varumärkena inom padelvärlden och finns i de flesta specialbutiker i Sverige. På Padel-Guide arbetar vi med de bästa nationella leverantörerna, så på vår webbplats kan du hitta de bästa inköpsalternativen i landet.

Vi ser till att ha de bästa priserna på marknaden, samt de nyaste och mest innovativa Wilson padel racket på marknaden. Därför är vi den främsta padelbloggen i Sverige. Vill du prova dem?