Saltar al contenido

Wilson Pro Staff Padel

Wilson Pro Staff Padel 2022

Wilson padelrackets upphör aldrig att överraska oss med sina nya modeller. Wilson Pro Staff Padel har blivit en av de mest efterfrågade av padelspelare. Vill du veta varför?

Wilson Pro Staff Padel Recension

Wilson Pro Staff Padel är en av de bästa mångsidiga padelracket som du hittar online; Den har en anmärkningsvärd motståndskraft mot stötar eftersom den är gjord av 100 % kol både på ansiktet och på ramen; Den har i sin tur ett praktiskt rep, bekvämt och säkert så att det förblir stadigt på spelarens handled, samtidigt som det utvecklar olika rörelser och slag med det.

Denna spade stöds av det amerikanska märket Wilson; används av många World Padel Tour-spelare som Pablo Lijo, Nicole Traviesa eller Belasteguín, just för att det är ett perfekt lag för både nybörjare och professionella atleter.

Har vad som krävs för att tillfredsställa både vänsterhänta och högerhänta spelare; dess form ger dem ett racket att spela detta spel regelbundet, det är lätt och gör att de kan utföra alla dess aspekter på rätt sätt, oavsett om det är bollkontroll under försvaret eller att driva den för att vinna skott.

Viktiga egenskaper hos Wilson Pro Staff Padel 2022


Wilson Pro Staff Padel

✅ Wilson Pro Staff har ett skum med hög densitet och en medelhög balans (vanligt i rundformade racketar) vilket gör den idealisk för spelare som vill ha maximal kontroll och precision. Dessutom gör racketens låga vikt (365 gr) och Sharp hole-tekniken (utformad för att förbättra effekterna) den hanterbar och effektiv i nätspel. Det bör också tilläggas att blad i pro-staff-familjen är gjorda av grafit och därmed mer motståndskraftiga än de klassiska kolbladet.

Visa Bästa Pris

Genom egenskaperna hos Wilson Pro Staff Padel 2022 kan du upptäcka alla dess tekniska specifikationer och alla detaljer den har att erbjuda dig på padel; Titta på dom:

 • Formen är rund och den har en rem.
 • Med stor sweet spot och medium balans.
 • Skapad med en skumkärna och kolfiberram.
 • Deras ansikten är gjorda av kolfiber.
 • Dess vikt är 370 gram.
 • Gripytan är Tri-Hex.
 • Symmetriskt anordnade hål.
 • Solid, tålig och mycket bekväm.

Fördelar med Wilson Pro Staff Padel modellen

Alla funktionerna i Wilson Pro Staff Padel 2022 utnyttjas fullt ut; dess yta ger ett perfekt grepp och trycker en skruveffekt på bollen, vilket lägger till många andra fördelar:

 • Wilson Pro Staff Padel är ett lyxigt racket, jämfört med många andra.
 • Dess design är elegant i svart med rött.
 • Dess hål skriver ut kraften i nivå med dess sweet spot.
 • Inkluderar en handledsrem för att förhindra att den faller från din hand.

Vilken typ av spelare rekommenderas den för?

Rekommenderas för spelare på avancerad nivå, men den kan användas av nybörjare eller nybörjare som letar efter en lätt utrustning som förblir stadigt fäst vid deras hand medan de utvecklar vart och ett av stadierna i deras spel.

Kort sagt, om du är en spelare som är intresserad av att skaffa ett mångsidigt racket, försäkrar vi dig att Wilson Pro Staff Padel är den enda; eftersom det inte bara låter dig skriva ut ström till bollen utan också behålla kontrollen över den hela tiden.

Är det en unisex-racket?

Har en mycket elegant unisex-design i svart med Wilsons logotyp markerad i rött.

Dessutom har hålen på Wilson Pro Staff Padel fördelats över hela dess yta, speciellt på mitten, för att ge otrolig flexibilitet; medan dess rem är idealisk för att förhindra att den glider ur spelarens hand när du manipulerar racketen.

Wilson Pro Staff Padel prisjakt

Du kanske har besökt olika webbplatser för att hitta en Wilson Pro Staff Padel som passar din budget, men på den här länken hittar du den till ett pris av endast 3 049 KR.

Du hittar inte ett billigare erbjudande någon annanstans för Wilson Pro Staff Padel 2022; Dessutom är ditt köp helt säkert genom att följa våra länkar, med strikt integritet för dina personuppgifter.

Rekommenderar vi att köpa Wilson Pro Staff Padel 2022?

Är ett högpresterande padelracket, eftersom det har teknologier som Tri-Hex Grip, Lite Density Foam, Sharp Hole, Braided Graphite Face och Sublime Grip under förberedelsen; vilket gör det till ett verktyg som ger spelarna olika förnimmelser när de används.

Wilson Pro Staff Padel kommer att erbjuda dig kontroll och offensiva skott, den är lätt, hanterbar och mycket bekväm på padelbanan; även om du känner dig väldigt lätt med ett par övergrepp plus ett skydd kan du öka vikten med cirka 10 gram till.

Dessutom slipper du med ett självhäftande skydd problemet med att slå din ram mot glaset eller marken; Dess breda sweetspot gör det lättare för dig att slå bollen bättre. Du kommer att visa dina defensiva färdigheter med den och du kommer att släppa loss dina attackslag, eftersom dess grova yta ökar dess effekt avsevärt.

Vi rekommenderar att du köper Wilson Pro Staff Padel 2022 genom att följa vår länk och få ut det mesta av den på banan, oavsett om du är proffs eller helt enkelt tar dina första steg i denna roliga och magiska sport.

FAQ

Vad är priset på Wilson Pro Staff?

På vår webbplats kan du hitta den för mindre än 2 700 kr. Men den har ett ursprungligt pris på 3.200 kr.

Vilken typ av padelspelare rekommenderas den för?

Perfekt för spelare som vill ha maximal kontroll och precision. Idealisk för mellanstadie- och avancerade spelare

Denna produkt har av våra läsare bedömts med: 4,9 of 5